Kinek mi volt a legfájdalmasabb orvosi beavatkozása?(fogorvos,házi orvos,stb.)
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi kinek mi volt a legfájdalmasabb beavatkozása.2021. ápr. 21. 15:38
2/13 anonim válasza:
A fájdalmat el tudom viselni, viszont a reflexeim ellen nem tudok mit tenni. Szóval ha a legkellemetlenebb is érdekel, az gyomortükrözés volt. Garatreflexem elég erős, végig öklendeznem kellett, aztán ott kiabált velem a nővér, hogy ne fuldokoljak már, hanem vegyek csak szépen levegőt.
3/13 anonim válasza:
Cisztaműtétek foghúzásokkal úgy, hogy nem hatottak az érzéstelenítők
4/13 Metionin válasza:
Beavatkozás amikor varrták a térdem és hiába szóltam hogy nem hatott az érzéstelenítő, varrta tovább mert csak pár öltés, bírjam már ki.
5/13 anonim válasza:
Csontvelő mintavétel.
Van helyi érzéstelenítés, tehát magát a vágást nem érzed, de a csontot nem lehet érzésteleníteni.
Márpedig gyakorlatilag belefúrnak a csontba. Egy minta a szegycsontból, egy a csípőcsontból. És ebben kétszer is volt részem.
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat .
És várom a többit is
2021. ápr. 21. 17:06
7/13 anonim válasza:
Térdműtét. Arra ébredtem, hogy rangatjak a lábam jól van-e megműtve. :D
8/13 A kérdező kommentje:
Nekem a vakbel műtét,a gyomortükrözès,és a gyulladt bölcsesség fog műtét aminél nem hatott egyáltalán a zsibbasztó.
Ezek után inkább mindenre gyógyszert szedek. Nem megyek el egy orvoshoz sem és mindek kórházat és orvosi vizsgálattot kerülök. ( Főleg a fogorvosokat és a fogorvosi rendelőket)
Igaz most is van két begyulladt fogam ami borzasztóan fáj de inkább gyógyszert veszek be minthogy orvoshoz menjek.
2021. ápr. 21. 18:22
9/13 anonim válasza:
Kerdezõ, ezt nagyon rosszul teszed. A fogaid fontosak. Nagyon-nagyon begyulladt fogat kezdtek gyökérkezelni 6! adag érzéstelenîtővel, mivel 4!-nél szóltam, hogy én nem érzem úgy, hogy zsibbadna. Semmit, de semmit! nem éreztem. Az első 2 szuri (2-2 adag) picit fájt, a harmadik (2 adag) nem. Jó orvost keress!!! Nagyon fontos! (Tudom miről beszélek. Sztk-ban 1 adag érzéstelenîtővel gyulladt fogat kirángattak, úgy hogy az nem is hatott....)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!