Férfi orvos a nők tüdejét hogy hallgatja meg?
Figyelt kérdés
Csak addig húzzák fel a felsőt, hogy ne látszódjon ki a mellük vagy hogy?2022. júl. 5. 22:36
1/8 anonim válasza:
Mert ha orvos előtt kilátszik, akkor mi történik? Az orvos már nem kiskamasz, hogy ettől elaléljen.
2/8 anonim válasza:
Fel kell huzni a polot.
Orvos, gondolom nem parazik be egy kis melltol (melltartoban) es a paciensnek se kene ezen dramaznia.
3/8 anonim válasza:
Főleg, hogy a tüdőt a háton hallgatják, nem mellkason.
4/8 anonim válasza:
Én orvos vagyok és mindig nevetnem kell a dudáktól szóval nehezen de megoldom hosszadalmasan 👌😍
5/8 anonim válasza:
Fonendoszkóppal. Ha az nincs, akkor odateszi a fülét.
6/8 anonim válasza:
Nőket, csak női orvosok vizsgálhatnak😄 De ha hiány van női orvosokból tehetnek kivételt, olyankor a férfi orvosnak közelező becsuknia a szemét, mert bűncselekményt követ el, ha megbámul egy női mellett melltartóban 😄😄😄
7/8 anonim válasza:
Engem pólón keresztül hallgatott meg egy doktornő, gondolom a vékony anyag már nem oszt, nem szoroz a vastagabb szövetek mellett.
8/8 anonim válasza:
Baszod, szerinted egy orvos hány mellet látott már életében? :))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!