Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mennyire faj a varrat szedes...

Mennyire faj a varrat szedes illetve milyen erzes?

Figyelt kérdés
Tegnap delelott mutottek laparoszkoposan egy alma nagysagu cisztaval ami a petefeszkemen volt. Negy vagast csinaltak harom az alhason egy a koldokom felett. Remenykedtem hogy megint felszivodo varratom lesz mint januarba mert januarba is volt egy laparoszkopos mutetem azuttal vakbel miatt mutottek csak feleslegesen mert akkor is ciszta miatt fajt a hasam iszonyatosan csak azokat nem vettek eszre es letisztitottak mutet kozbe most ujra vissza nott sokkal nagyobbra es megint mutottek viszont ezuttal nem felszivodo varratot kaptam hanem rendeset amit ugye ki kell majd szedni es most nagyon megijedtem hogy esetleg ez nem e fog fajni meg milyen erzes az ha nem is faj? Mert volt akik azt mondtak helytol fuggo hogy faj e vagy sem

#alhas #Koldok felett #4 oltes #Fajni fog?
tegnap 18:54
 1/4 anonim ***** válasza:
55%

Nyilván nem olyan kellemes érzés, hogy ezen túl a varratkiszedés legyen a hobbid, de megígérem, túléled :)

Jobbulást, gyógyulást és kellemes ünnepeket kívánok neked, kedves Kérdező!

tegnap 19:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Kicsit fájt csak
tegnap 20:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem fajt, nem is éreztem, ugyanúgy laparoszkopos mutetem volt.
tegnap 23:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonomm szepen a valaszokaat remelem en is azok koze tartozok majd akiknek nem fajt😄
ma 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!