Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Infarktusom lessz ? (Sos lent)

Infarktusom lessz ? (Sos lent)

Figyelt kérdés

Órák óta zsibbad a bal kezem. És a hátam a lapockamnal olyan mintha szoritana valami. És ennyi tünetem van, régen panikbeteg voltam minden nap volt 4-5 rohamom óránként de valahogy elmúlt azóta nem jött elő de most megint a halalfelelmet érzem és a kéz zsibbadás, sírás kerülget hát nyomás szorítas. Mellkasom nem fáj nem szorít más tünetem nincs .

Mostanában nagyon sok a stressz idegesség az életemben.

2022. jún. 16. 19:58
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Azt még hozzá tenném ha megfeszitem lapockam elmúlik. El engedem újra szorít
2022. jún. 16. 20:09
 2/12 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
100%
Ezek nem az infarktus tipikus tünetei, ugyanakkor ha ennyire bebeszéled magadnak, akkor érdemes lenne a háziorvosodat felkeresni és egy EKG-t csinálni. Pikk-pakk megvan az egész, csak le kell feküdnöd pár percre.
2022. jún. 16. 20:14
 3/12 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm pár hete voltam. Ezért :(
2022. jún. 16. 20:20
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Panikbetegseg visszajott.
2022. jún. 16. 20:22
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanez volt velem is. Végigjártam kb mindent. EKG, Holter, ABPM, MRI stb...

Mire kiderült, hogy alacsony a kortizol szint a véremben. Ne kérdezd mi az, sejtésem sincs. Kaptam gyógyszereket, azóta jobb.

Feltétlen menj el orvoshoz, és kérj teljes kivizsgálást.

2022. jún. 16. 20:22
 6/12 A kérdező kommentje:
Abból gondolom hogy nem infarktus mert tudok lepcsozni 4.emeletre
2022. jún. 16. 20:29
 7/12 A kérdező kommentje:
En már orvoshoz.se merek menni . Most.mar nem.zsibbad a kezem hanem izomfájdalom van
2022. jún. 16. 20:34
 8/12 A kérdező kommentje:

Remegek halál félelem stb

Közben szorít a mellkasom

2022. jún. 16. 20:53
 9/12 anonim ***** válasza:

Ez nem infarktus, ez pánikroham. Ja, és nem lessz, hanem lesz.

A kérdés helyesen inkább úgy hangozna, hogy infarktusom van-e. Arról könnyebb nyilatkozni. Az, hogy lesz-e, már jóslás kategória. Mikor lesz? 40 év múlva? Azt senki nem tudja.

2022. jún. 16. 21:39
 10/12 anonim ***** válasza:

#5 Vagyok. Ez biztos, hogy nem infarktus. Tapasztalatból mondom sajnos, nekem volt.

Pánikrohamod van. Próbálj lenyugodni, venni egy langyos fürdőt. De orvost feltétlen keress fel.

2022. jún. 16. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!