Írok egy panaszlevelet a háziorvosnak az feljogosítja arra hogy kivágjon a praxisból?
Figyelt kérdés
2022. jún. 8. 14:55
11/15 anonim válasza:
Erre a romlott virsli jut eszembe. 4 vagy 5 éve a falunk összes boltjába ömlesztett kilós baromfi virsli jött. Romlottan, penészesen. Lehetett a kilós vákum csomagot egybe megvenni is, meg darabra is. Azt hittük áramszünet miatt a boltban ment tönkre. Pár nap múlva a kollegám egy másik boltban ugyanolyan romlott virslit kapott. Akkor kit nyomjak fel? A boltot, mert eladja amit kapott, vagy a szállítót, mert elhozta amit átvett, vagy a gyártót, amiért már náluk rossz volt?
12/15 anonim válasza:
NEKED a boltot kell/lehet bejelenteni, mert ök forgalmazzák. Ugyanis az üzlet egyböl visszküldheti a romlott árut, nekik tilos eladni jogilag.
Ha NEKIK gondjuk van a beszállítóval, akkor ÖK tudnak ellenük eljárást indítani, azok meg adott esetben külön eljárásban a gyártó ellen.
13/15 anonim válasza:
#12 nálunk a boltba mindenre van válasz: "minden eladó". Amúgy blokk nélkül hogy viszem vissza? Sehogy. Megmagyarázták volna, hogy a multiba vettem, és kifújt.
14/15 anonim válasza:
Ilyen boltba nem megy értelmes ember!
15/15 anonim válasza:
Nyugi, azóta én sem megyek! Kérdező, remélem érzékelted, mit akartam. Ha nem jó a doki, vidd a másikhoz a kartonodat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!