Miért nem zárják le a fogkrémeket?
Mostanában elég sokszor tapasztalom, hogy megveszem a fogkrémet otthon felbontom, letekerem róla a kupakot és fel nincs lezárva! Korábban dobtam már ki ezért olcsóbb fogkrémet, de azért nem akarom pazarolni még a paradontax fogkrémet is.
Miért nem képesek ennyit megtenni, hogy lezárják valamivel! Legközelebb nem veszem meg. A fene vinné el azt a trehány semmirekellő mocskos k eget azt!!! Hogy ennyit nem bírnak megtenni. Korábban ittam ezt a milka kakaót, az sem volt lezárva sohasem. Azóta azt sem iszom, de hogy már a fogmosásról is leszoktatják az embert a trehányságuk végett! Tiszta ideg vagyok..
A terméket nem bonthatom fel a boltban, rajta van a zárjegy, dobozban van a fogkrém. Ráadásul korábban a boltban vettem és nem volt rajta lehúzó, sem átlyukasztó. Ezért ma már inkább a gyógyszertárból kértem, hátha ott lesz rajta, de megint nem volt rajta!
Neked is problémát okozna, mivel nekem az ínyem miatt muszáj megvennem. Nem is olcsó, de legalább lezárnák rendesen. Lényegtelen, legközelebb a gyógyszertárban megmondom a csajnak, hogy tekerd le a kupakot, ha nem lesz rajta nem veszem meg.
A fogkrémes doboz nincs leragasztva, nyugodtan megnézheted.
Ha meg le van ragasztva és nincs feltépve, akkor garantáltan nem nyúltak hozzá, miért kéne pluszban a tubust is leragasztani?
Mindig le szokták ragasztani.
A ketchup alatt sem úgy van csak, a tubusos mustárt is át kell lyukasztani, honnan tudjam nem-e beleköptek vagy vmi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!