Miért nem zárják le a fogkrémeket?
Mostanában elég sokszor tapasztalom, hogy megveszem a fogkrémet otthon felbontom, letekerem róla a kupakot és fel nincs lezárva! Korábban dobtam már ki ezért olcsóbb fogkrémet, de azért nem akarom pazarolni még a paradontax fogkrémet is.
Miért nem képesek ennyit megtenni, hogy lezárják valamivel! Legközelebb nem veszem meg. A fene vinné el azt a trehány semmirekellő mocskos k eget azt!!! Hogy ennyit nem bírnak megtenni. Korábban ittam ezt a milka kakaót, az sem volt lezárva sohasem. Azóta azt sem iszom, de hogy már a fogmosásról is leszoktatják az embert a trehányságuk végett! Tiszta ideg vagyok..
Az olyat kidobtam! Nem fogok felnyitott fogkrémet használni. Gusztustalannak tartom, hogy ezt az alapvető kötelességüket nem képesek ellátni.
A harmadik kommentemben ott a lényeg! Nekem csak úgy ok, ha le van valamivel zárva mielőtt letekerem a kupakot! Túl van tárgyalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!