A Pszichológusok miért hazudnak?
Ha az ember szóba áll velük, olyanokat mondanak, hogy az ember nem gombnyomásra működik. Próbáljátok ki:
*Hogy hívják másként a vezetéket?
*Kábel
*Hol keverte össze az emberek nyelvét Isten?
*Bábel
*Ki ölte meg Káint?
*??
Azt mondják, hogy az embereket nem lehet rávenni olyanra, amit nem akarnak.
Te akarsz háborúba menni és megnyomorodni?
Szerinted az orosz vagy ukrán kiskatona akar? Mégis, ha arra kap parancsot megrohamozza a géppuskafészket. (Nyilvánvalóan olyat csinál, amit nem akar)
A járókelő effektus egy nagyon jól dokumentált jelenség:
Ezek után még nem zárták be az egyetemek pszichológiai intézeteit?
#10 Ha nekem írtad, akkor nyugodtan gyere át. Nem ittam.
#9 Az, hogy meggyőzöd, hogy más az érdeke, egy egyszerű technikai részletkérdés, a vége az, hogy az áldozat olyat csinál, amit nem akar.

"Olvasd végig. Akivel végigcsináltam, még mindenki Ábelt válaszolt az utolsó kérdésre, tehát ők "gombnyomásra működtek""
Nekem meg a macskám működött gombnyomásra. Ha odanyújtottam neki az ujjamat, és azt mondtam neki, hogy "Szagold meg!", akkor mint egy gép, azonnal megcsinálta amit mondtál neki. Mintha egy robotmacska lett volna. De ugyanez működik a kutyákkal is. Tehát ebből következik a te logikád alapján, hogy a "Szagold meg!" felszólítás az valami nyelveken-korokon-fajokon átívelő egyetemes parancs, hiszen bármilyen nyelven mondod bármely random kutyának vagy macskának, azonnal megérti és meg is teszi gondolkodás nélkül. Mintegy gombnyomásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!