Miért fáj ennyire?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kereken egy hete voltam fülészeten tisztításra. Azóta középfülgyulladást kaptam. Vettem be fájdalomcsillapítót, a doki által felírt fülcseppet használtam. 3 napja minden este folyik belőle a genny, viszont eszméletlenül fáj. Még a fájdalomcsillapító sem hat, a fülem pedig, kívül-belül olyan szinten fáj, hogy elviselhetetlen, el is sírtam magamat ennél az utolsó folyásnál. Miért fáj ez ennyire?
18/L
2022. máj. 27. 04:33
1/11 anonim 

válasza:

milyen fájdalomcsillapítót vettél be?
mikor kell visszamenned?
2/11 A kérdező kommentje:
Nem mondta, hogy kell egyáltalán vissza mennem és Ketodexet vettem be, egy ideig hatott, de mióta folyik a genny azóta nem.
2022. máj. 27. 05:01
3/11 anonim 

válasza:

ha ennyire rossz, akkor menj vissza. jön a hétvége, akkor nehezebb orvost találni
4/11 anonim 

válasza:

Lehet, hogy fel kell majd szúrni. Gyerekkoromban volt ilyen. A drogériákban lehet kapni melegíthető párnát direkt fülfájásra, próbáld ki. De ha nagyon fáj, akkor menjél vissza inkább ma. Ne foglalkozz vele, hogy nincs időpontod, csak menj oda.
5/11 anonim 

válasza:

Gondolom a genny feszíti belül, csak a töredéke az, ami kifolyik. Mennyi antibiotikum van még?
6/11 A kérdező kommentje:
Nem kaptam antibiotikumot. És ez volt a harmad napja, hogy folyt a genny.
2022. máj. 27. 06:45
7/11 anonim 

válasza:

Mindenképp menj vissza, lehet hogy antibiotikum kell majd.
8/11 A kérdező kommentje:
Most fogok indulni a dokihoz. Remélem már nem túl nagy az esélye annak, hogy felszúrják, elég sok genny folyt ki ma hajnalban meg tegnap este a fülemből. Köszönöm a gyors válaszokat!
2022. máj. 27. 07:11
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2022. máj. 27. 13:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!