47 éves vagyok.Leszázalékoltak 50% ra.De nincs elég évem és így nem kapok leszázalékolási pénzt. Hol és milyen pénz igényelhetek,mert 0 forintból nem lehet megélni?
Figyelt kérdés
2022. máj. 4. 19:30
1/15 anonim válasza:
Ki tehet arról, hogy neked nincs elég éved?
2/15 anonim válasza:
Ennnyi szolgálati időd sincs????
"A jogosultság megállapításához szükséges ELŐZETES BIZTOSÍTÁSI IDŐ:
a kérelem benyújtását megelőző 5 éven belül legalább 1095 nap; ha ennyivel nem rendelkezik, akkor a megelőző 10 évben legalább 2555 nap, vagy 15 éven belül legalább 3650 nap."
47 évesen már legalább 20-25 év munkaviszonyodnak kéne lenni...
3/15 anonim válasza:
170ezret keresek, az albi 150, hol és milyen segílykét igényelhetek?
Ugyanaz a válasz.
5/15 A kérdező kommentje:
Dolgoztam 25 évet,de nem voltam bejelentve.
2022. máj. 4. 20:13
6/15 anonim válasza:
Ha neked 25 évig jó volt feketén dolgozni, akkor most se várd el, hogy a társadalom tartson el.
7/15 anonim válasza:
5. Hmmm... ha nem fizettél jarulekot, milyen jogon varnad el, hogy masok altal befizetett közös penzből bármit is kapj??
10/15 NTBS válasza:
Keress valami megváltozott munkaképességűeket alkalmazó céget, ahol dolgozhatsz. És ügyelj, hogy be is jelentsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!