Plazmaadás Ausztriában?
Figyelt kérdés
Sziasztok az volna a kérdésem hogy plazmaadásért mennyit fizetnek Ausztriában, illetve helyileg hol vannak ilyen centerek?:) Itt Magyarországon szoktam járni, de nyáron kint dolgozok és gondoltam eljárnék mellette ide is plusz pénz gyanánt. Köszi a válaszokat.2022. ápr. 13. 16:27
1/8 anonim válasza:
A sz.rotokat is eladnátok 10 ezer forintért…
Ha Ausztriában dolgozol akkor tudsz németül, Googleben meg tudod keresni az ezzel kapcsolatos infót.
2/8 A kérdező kommentje:
Cringe☹️
2022. ápr. 13. 18:31
3/8 anonim válasza:
Az, a kérdésed. Igazi balkán. Az hogy Putnokon a cigányok járnak 2 hetente, azt mondom ok, de az emberi sz.rrágóság ne továbbja ez a plazma adogatás fillérekért. Persze ha nem adnának érte pénzt, akkor nem mennél el te sem.
4/8 anonim válasza:
Google, legelső találat!
"
Wie viel Geld bringt eine Plasmaspende?
Pro Plasma spende erhält man in den verschiedenen Zentren 20 - 25 € "
5/8 anonim válasza:
Mégis mi a bajotok a plazmaadással? Amúgy gyógyszerkészítésre és kutatásokra használják fel!!
6/8 anonim válasza:
Én csak azt nem értem az osztrákok miért nem mennek? Ez olyan humánus, segíteni más embereken. Vagy talán nekik az egészségük fontosabb? A hülye magyar meg pénzért bármit megtesz.
8/8 anonim válasza:
7
Csak azt osztrák valóban azért megy hogy segítsen. Az olyanok mint a kérdező, alamizsnáért mennek. Ha a véradásért filléreket adnának, az olyanok mint a kérdező minden héten elsők lennének a sorban. Ez a szánalmas.
Ha a plazmaadásért nem járna pénz, a kutya nem járna Magyarországon, mert hát kinek van erre ideje meg kit érdekel. 10.000-ért meg az anyját eladná, csak adhasson plazmát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!