Hogyan értessem meg a háziorvosommal hogy semmi baj a vérnyomásommal csak orvosok közelében és kórházban magas?
Nem érti meg.4 éve küldött a szívemmel be a kórházba.es mellé kaptam 24 órás vérnyomásmérőt.Semmi baj nem volt vele,rendes volt.
De azóta amikor megyek hozzá csak a vérnyomásommal van elfoglalva,gyógyszert ír és hasonlók.pedig már mondtam hogy semmi baja es bizonyítva is van.Kicsit idősebb orvos már amúgy de kedvelem
Szerintem utaltasd be magad.
Orvosoknál nekem is 138/85 körüli, ha félek, merre küldenek tovább, írnak-e fel valamit, mit találnak stb. Otthon 100/65. De kétszer voltam nyugodt már orvosnál is, akkor ők is 100/65 körül mértek.
A párom is ilyen, ha orvoshoz kell menni - legyen az az üzemorvos vagy a gyereknek(!) szemvizsgálat már megy felfelé... A munkahelyén már ezzel tisztában vannak, az elején mondták, hogy x ideig mérje otthon és majd mutassa be, így megnyugodtak, hogy tényleg az orvos váltja ki ezt belőle
(a régi háziorvosa még a sürgősségire is elküldte egyszer (huszas évei elején))
Keress másik orvost
5.
És töltse ki megfelelő értékekkel? Ugyan, mit bizonyítana ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!