Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hogyan értessem meg a háziorvo...

Hogyan értessem meg a háziorvosommal hogy semmi baj a vérnyomásommal csak orvosok közelében és kórházban magas?

Figyelt kérdés

Nem érti meg.4 éve küldött a szívemmel be a kórházba.es mellé kaptam 24 órás vérnyomásmérőt.Semmi baj nem volt vele,rendes volt.

De azóta amikor megyek hozzá csak a vérnyomásommal van elfoglalva,gyógyszert ír és hasonlók.pedig már mondtam hogy semmi baja es bizonyítva is van.Kicsit idősebb orvos már amúgy de kedvelem

2022. máj. 4. 00:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg így van, méred, és normális, meg a 24 órás mérés is normális volt, akkor sehogy. Ne valtsd ki amit felir.
2022. máj. 4. 00:08
 2/9 anonim ***** válasza:
16%
Te nem az egyik osztálytársam vagy? :D
2022. máj. 4. 00:08
 3/9 anonim ***** válasza:
48%
4 éve volt rajtad utoljára a 24 órás? Az már jó régen volt. Addig örülj, míg foglalkozik veled a háziorvosod. Ha kell, akkor kell. Feleslegesen nem írná fel. Az izgulást mindig hozzá számítják. Ja nem fogadod el, akkor utaltasd be magad és újra kérj 24 órás mérőt. Mint írtam, addig örülj, míg van aki foglalkozik veled. Nem véletlenül írom.
2022. máj. 4. 00:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem utaltasd be magad.

Orvosoknál nekem is 138/85 körüli, ha félek, merre küldenek tovább, írnak-e fel valamit, mit találnak stb. Otthon 100/65. De kétszer voltam nyugodt már orvosnál is, akkor ők is 100/65 körül mértek.

2022. máj. 4. 06:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Írj otthon egy vérnyomásnaplót, és vidd be, mutasd meg. Ha otthon mindig jó, akkor nem kell kezelni
2022. máj. 4. 06:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A párom is ilyen, ha orvoshoz kell menni - legyen az az üzemorvos vagy a gyereknek(!) szemvizsgálat már megy felfelé... A munkahelyén már ezzel tisztában vannak, az elején mondták, hogy x ideig mérje otthon és majd mutassa be, így megnyugodtak, hogy tényleg az orvos váltja ki ezt belőle

(a régi háziorvosa még a sürgősségire is elküldte egyszer (huszas évei elején))

Keress másik orvost

2022. máj. 4. 08:56
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

5.

És töltse ki megfelelő értékekkel? Ugyan, mit bizonyítana ez?

2022. máj. 4. 20:04
 8/9 anonim ***** válasza:
24%
Videohívasban meg lehetne oldani
2022. máj. 4. 21:06
 9/9 anonim ***** válasza:
#7, nem szükséges bizonyítani. Az orvos nem hatóság, ez nem kényszergyógykezelés. Szerintem azért kell nekik a napló, mert azért a "szerintem otthon jó" meg a konkrét mérési adat nem ugyanaz.
2022. máj. 11. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!