Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Sos gyors segítségre lenne...

Sos gyors segítségre lenne szükségem mit lehetne tenni vagy mit javasoltok?

Figyelt kérdés
Nagymamám 65 éves és begyulladt a mandulaja..mar be is van gennyesedve. Mit lehetne tenni? Voltak sürgősségin de az orvos szabadságon van és nem tettek semmit sem. Olyan rosszul van már hogy fulldoklik és a gyógyszertárak is zárva vannak. Mit tehetünk????
2022. ápr. 24. 17:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lenne már szabin a sürgis orvos? Ha szabin van, akkor más van beosztva helyette. Ha tényleg fullad, akkor mentőt kell hívni.
2022. ápr. 24. 17:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A sürgősségin mindig van doki, szerintem te az orvosi ügyeletről beszélsz.

Mentőt hívj szerintem is.

2022. ápr. 24. 17:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Milyen sürgősségi? Lehet, hogy ügyeletre ment és az orvos betegnél volt, kizárt, hogy nincs ellátás.

Be lehet vinni az ügyeletes traumatológiára, vagy mentőt hívni. Szerintem egy tüszős mandula gyulladás ezt nem indikálja, de ha fuldoklik más baja is lehet, hívjanak mentőt.

2022. ápr. 24. 18:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Mentő!!!
2022. ápr. 25. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!