Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ma voltam a korházba és az...

Ma voltam a korházba és az egyik körözött ismerösöm is ott volt(urologiai viyzgálat,hogy hogy nem tudta a korházi urologus hogy körözés alatt áll?

Figyelt kérdés
Nem kellene tudniuk?

2022. ápr. 20. 15:27
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Mondok mást. Van ez a NAV-os negyedéves toplista a rekorder adótartozókkal, névvel, címmel, kutyafüle. Egy csomó ismert ember is van köztük. Ennek ellenére mind kint korzózik, él, mint hal a vízben. Holott azt egy hatóság tette fel, mindent tud és saját magának kéne intézkednie. Szarik rá mindenki mégis.
2022. ápr. 20. 21:34
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Semmi köze egy eü-ben dolgozónak a körözött személyek kiszűréséhez, nincs olyan rendszer, ami jelenleg ezt jelezné, legalábbis szerintem.
2022. ápr. 20. 22:55
 23/32 A kérdező kommentje:
Megtudakoltam az egyik ügyvédi forumon hogy a fekvöbeteg szolgàltatàst szoktàk lekérni a beteg listàt benne van e,de a a jàrobeteg szolgàltatàst nem(bàr azt megértem azt nem egyszerü,de akoris idegesito a tudat hogy lehet hogy hamarabb sora jutnek ha kibuknanak a hipohanderek es kprozott szemelyek
2022. ápr. 21. 06:14
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Szóval ez a baj. De ugye azt tudod, hogy aki pénzes, azt is benyomják eléd.
2022. ápr. 21. 06:33
 25/32 A kérdező kommentje:
A penzeseket is? Igen az a bajom hogy siman a kivizsgalasra is sokat kell varni jo megertem akik surgosen kell az elmegy es igy elottem vannak de vanak sajnos olyanok is az emberek elott akiknek nem kellene ,heteket vartam a tegnapi vizsgalatra is kiderult hogy heresérvem van, köldöksérvem gyerek korom ota de az nem nagy nekem az a serv felesleges muteni a koldok servet,de a hereservem na az mar eleg gond labda nagysagu oszezarni nem tudom a labamat suly es fajdalom is jo en hibam is hogy jo par honapot voltam ugy hogy probaltam nem tudomast venni rola,csak most hogy fokozodott a fajdalom igy par hete erott vettem magamon es kertem idopontot tegnap voltam a vizsgalaton
2022. ápr. 21. 06:47
 26/32 A kérdező kommentje:
Mar elore felek hogy hany honapot kell majd varnom a. Mutetre ,meg felek hogy addigra kizarodik vagy valami es meghalok,szexelni tavaly ota miota hereservem nem is tudok a baratnom is elhagyott ez miatt normalis eletet akarok elni es minel hamarabb nem akarok honapokat szenvedni mire megmutenek
2022. ápr. 21. 06:49
 27/32 anonim ***** válasza:
50%
Igen, sajnos ez így megy. De a baj az, hogy ez nem fog még minimum évekig változni, egy sima bőrgyógyászatra legalább 1 hónap mire bekerülsz, plusz utána ha kell valami sebészi megoldás, az plusz, tehát simán van negyed év minima egy ilyen dolog. Azt persze nem tudom, hogy a tied mennyire sürgősségi eset, ezt orvos dönti el, mondd neki, hogy nagy fájdalmaid vannak meg már aludni, dolgozni sem tudsz.
2022. ápr. 21. 06:55
 28/32 A kérdező kommentje:
Fajdalom csillapitokon elek honapok ota
2022. ápr. 21. 06:57
 29/32 anonim ***** válasza:

Ha a kérdésben kiírt dolgon idegeskedsz ("ha bizonyos emberek nem kerülnének eléd") nem lesz jobb a helyzet, csak magadat idegesíted.

Orvosnak mondhatod, hogy (ha lehetséges) vegyen előre, nagyon fáj.

2022. ápr. 21. 07:42
 30/32 A kérdező kommentje:
Nem nagyon hatotta meg hogy fàj
2022. ápr. 21. 07:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!