Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ma voltam a korházba és az...

Ma voltam a korházba és az egyik körözött ismerösöm is ott volt(urologiai viyzgálat,hogy hogy nem tudta a korházi urologus hogy körözés alatt áll?

Figyelt kérdés
Nem kellene tudniuk?

2022. ápr. 20. 15:27
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Az ember bármit képzelhet, amitől jól felidegesítheti magát, de nem érdemes ilyeneket gondolni, képzelni.
2022. ápr. 20. 16:43
 12/32 A kérdező kommentje:
2 pici here golyom volt kis zacsi most meg majd labda nagyságu lett fecskét hordtam mindig most mar boxert kell mert fecsket nem birom felveni,farmert hordtam azota mar aztis elfelejthetem csak a melegitonadragokat tudom hordani es kibaszot szokott fajni
2022. ápr. 20. 16:44
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Értem és szerinted "azért volt hosszú a várólista", mert "az ismerősödhöz hasonló emberek" voltak előtted, ők téged megelőzve jelentkeztek a vizsgálatra?

Az egész kérdésből úgy tűnik: ez a gondolatmeneted, de ez nem így van.

2022. ápr. 20. 16:55
 14/32 A kérdező kommentje:
Ma szoval nem hiszem mind körözött bünözö meg hipohander,de jo lenne ha kitudnák szürni a hipohandert aki semi baja de mindig vizsgalatra megy meg a bunozoket akit koroz a rendorseg,lehet hogy csak egy resze az de ha mar kiszurnek akor maris eloreb lenne mindenki akinek fpntos a vizsgalat
2022. ápr. 20. 16:58
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Menj magánellátásba és akkor nincs vagy kevesebb a várakozás, mehetsz konkrét időpontra és szinte azonnal sorra is kerülsz.
2022. ápr. 20. 17:08
 16/32 A kérdező kommentje:
Nem elek tul sok penzbol,igy sztk s ba jarok es sajna hoszu a varakozasi ido
2022. ápr. 20. 17:44
 17/32 A kérdező kommentje:
Csak nem értem akit köröznek mért tudd korhàzba menni hogy lese bukik?
2022. ápr. 20. 20:34
 18/32 anonim ***** válasza:
64%
Mondjuk az jó ötlet lenne, ha a kórházi rendszert összekötnék a rendőrséggel és látni lehetne, ha valakit keresnek. A TAJ érvényességet persze látjuk.
2022. ápr. 20. 20:55
 19/32 anonim ***** válasza:
33%

Miért kéne az orvosoknak külön böngészgetni? TB szám vagy igazolványszám alapján magától dobhatná a rendszer. 1 hónap alatt többen buknának, mint 10 év alatt azzal, hogy felteszik a saját honlapjukra a policejnél. Nyomtassuk ki A/1-esre, aztán azzal mászkáljunk vagy memorizáljuk a 200 nevet/képet?

Utána legalább nem járkálnának dokihoz, aztán vagy feldobná a talpát vagy magát.

2022. ápr. 20. 21:27
 20/32 A kérdező kommentje:
Épp ezt mondom hogy ennek lenne értelme, elvileg a hàzi orvosnak le adjàk hogy körözik vagy valami ilyesmit olvastam,de nem értem hogy akkor a korhàzba mért nem? Nem panaszkodni akarok de elég szégyen hogy heteket honapokat kell vàrni a vizsgàlatokra(elvileg tul vannak terhelve) de nem csak a körözötteket kellene kiszürni hanem a hipohamder(beképzelt beteg) akor maris kevesebb lene a sor hamarab sorra kerulnenek akik tenleg ra szorulnak
2022. ápr. 20. 21:30
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!