Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hogyan lehet túljárni az...

Hogyan lehet túljárni az orvos eszén, hogy azt a fajta gyógyszert írja, amit én szeretnék?

Figyelt kérdés
Általában nem szeretik, ha a hozzáértők beleszólnak a hatalmukba. Ha viszont sorra mondom a gyógyszerekre, hogy nem jó, akkor végül véges sok lépésben el kell jutnunk a számomra szimpatikushoz, nem? Vérnyomáscsökkentőről van szó.

2022. ápr. 10. 11:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
89%

Hát de, 8-as, a gyógyszerész kiválthat magának gyógyszert recept nélkül is, és ehhez a gyógyszerészségét igazoló kártyát mutatja fel.Attól, hogy te valamit nem tudsz, attól még az létezhet.

Abban viszont igazat adok neked, hogy egy végzős gyógyszerészhallgató nyugodtan beszélhet szakmabeliként egy orvossal, és ha az orvos nem tekinti partnernek, akkor nyugodtan lehet váltani. Az orvos nem uralkodik, ő a felkészültsége alapján javasol. De a beteg testéről van szó, ami felett neki magának van rendelkezési joga.

2022. ápr. 10. 12:29
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező én meg a te baromságodat nem értem. Csak ki kellene nyitni a pici szádat és megbeszélni a dolgot, egyébként ha te végzős gyógyszerészként azon agyalsz, hogy hogyan vághatod át az orvos kollégát akkor alkalmatlan vagy a szakmára mert hiányzik belőled a szakmai együttműködés képessége!
2022. ápr. 10. 12:32
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként szerintem kamukérdés, ha nem az, akkor a kérdező a leendő szakmája szégyene már most.
2022. ápr. 10. 12:34
 14/23 anonim ***** válasza:
77%
11, ahhoz sem kártya kell, hanem végzettség igazolása (és max egy havi adag adható ki).
2022. ápr. 10. 12:55
 15/23 anonim ***** válasza:
84%
Hát figyi nem akarlak megbantani de szerintem egy orvos eszén nem fogsz tudni túljárni akármilyen iskolát is végeztél. Nem véletlenül tanulnak annyi ideig meg szereznek millio tapasztalatot..
2022. ápr. 10. 12:59
 16/23 anonim ***** válasza:
38%
Imádom a gyakorit, vadidegen emberek hazudoznak, kamuznak egymásnak, meg győzködik a másikat a hülyeségeikről. Én mindig mindenhol őszinte vagyok, remekül működik, tudom ajánlani.
2022. ápr. 10. 13:08
 17/23 anonim ***** válasza:
69%
16, pillanatok alatt lehet vágni, ki hazudik.
2022. ápr. 10. 13:11
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell abból problémát csinálni ami nem is az, miért kell hazduni, másokat becsapni? Miért nem lehet őszintén megmondani amit gondol valaki? Nem csak te kérdező, de nagyon sok ilyen kérdés van ahol bármit más javaslatot elfogad a kérdés kiírója mint a legegyszerűbb megoldást és elmondani a másiknak mi a helyzet.

Beszélj az orvosoddal, mond el miért pont arra a fajta gyógyszer van szükséged.

2022. ápr. 10. 13:18
 19/23 A kérdező kommentje:

Szakmai együttműködés? Ne nevettessetek, még a medikusoknál is úgy van, hogy amíg rezidens vagy, addig kuss a neved. Így mennek a klinikára szerencsétlenek, hogy az az igaz, amit a főorvos úr mond. Hatalmas szakmai hierarchia van.

Szerintetek nem ép ésszel érvelnék először?

2022. ápr. 10. 17:52
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Itt sem ezt tetted
2022. ápr. 10. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!