Fel kell vennem covid oltást, mi történt? többi lent!
Figyelt kérdés
az eeszt oldalán azt írja ki hogy "ön jelenleg nem jogosult oltás időpont foglalásra"
megnéztem, a regisztráció érvényes
munka lehetőség miatt sürgős lenne
hétfőn feltétlenül meg kellene kapnom az oltást, mi lehet a teendő?
2022. márc. 26. 16:55
1/9 anonim válasza:
Most regisztráltál csak? Mert ha igen, annak van egy rövid átfutási ideje. Nézz vissza később.
Ha nem most, akkor passz..
2/9 A kérdező kommentje:
nem, kb egy éve
de köszönöm a választ
2022. márc. 26. 17:05
3/9 A kérdező kommentje:
olvasgattam még, ez lenne a második oltás, az első október körül volt, így hogy nem mentem el a második megadott alkalomra, lehet hogy emiatt nem tudok időpontot foglalni??
2022. márc. 26. 17:15
4/9 anonim válasza:
Lehet, igen. Jelezni kellett volna, hogy nem mész, akkor törölték volna a foglalást.
5/9 A kérdező kommentje:
most megint olvastam hogy az is foglalhat időpontot második oltásra, aki nem ment az első oltásnál megadott alkalomra
2022. márc. 26. 17:24
6/9 anonim válasza:
Időpontfoglalás nélkül is mehetsz az oltópontokra
7/9 A kérdező kommentje:
értem, de nemrég felhívtam a kórházat, és azt mondták hogy jövőhét kedden lehet menni, de kell időpontfoglalás
2022. márc. 26. 17:28
8/9 anonim válasza:
1812-es számon tudsz érdeklődni.
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!
2022. márc. 26. 20:01
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!