Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A Pszichiáterem ezt írta a...

A Pszichiáterem ezt írta a papiromra"Nem járulok hozzá, hogy a szakrendelésünkön kívül más is frontinnal lássa el kliensünket"Erre én irattam még fel frontint a háziorvosal! Csütörtökön megyek újra orvosom hoz! Mit mondjak neki!? Bajom lehet belőle

Figyelt kérdés
2022. márc. 21. 18:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
50%

10

Mindent lát.

2022. márc. 21. 18:56
 12/18 anonim ***** válasza:
52%
Látja. Menj a eeszt-be és állítsd át teljes tiltó állapotra a beállításod és kész.
2022. márc. 21. 19:39
 13/18 A kérdező kommentje:
Ezt a kormányablak nyál kell intézni?
2022. márc. 21. 19:45
 14/18 anonim ***** válasza:
Otthon neten megnyitod az ügyfélkaput és megtalálod benne.
2022. márc. 21. 19:59
 15/18 anonim ***** válasza:
69%

ha letiltod azzal elismered hogy a hata mogott atvered… es nem ajanlatos ugyanis barmi miatt korhazba kerul akutan az ember, az orvos elso dolga hogy megnyitja az eeszt-t es leszedi a korabbi leleteidet (vercsoport, korabbi kezelesek, szedett gyogyszerek stb) es ezeket jobb nem titkolni

szegeny hazi orvosodoat sajanlom hogy igy atverted…

2022. márc. 21. 22:49
 16/18 anonim ***** válasza:

Ugyan letilthatod a hozzáférést, de ettől függetlenül egy gombnyomással bármelyik orvos feltörheti az adataidat, mindössze egy indoklást kell megfogalmaznia. Ha drogos vagy és nyilvánvalóan ki akarod játszani a rendszert, akkor ez már több mint elég ok a pszichiáterednek. A háziorvosodat ezért csúnyán elő vehetik.

Téged ugyan ezért nem fognak jogilag megvezetni, de ha még szeretnél frontint szedni, akkor be kell tartanod a szabályokat, vagy rövid úton bekerülsz egy intézetbe, hogy felügyeljék a gyógyszerezésed.

2022. márc. 22. 23:48
 17/18 anonim ***** válasza:
Ez nem így van.
2022. márc. 23. 11:11
 18/18 A kérdező kommentje:
Ma voltam Pszichiáternél kiirta a gyógyszereim nem mondtam semmit hogy felirattam a plusz frontint!
2022. márc. 24. 16:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!