EKG-t elemző szoftver ami mindent felismer létezik?
Figyelt kérdés
2022. febr. 12. 22:35
1/9 anonim válasza:
Ami 'mindent' felismer, az nincs. Olyan van, tobb is, ami sok rendellenesseget ki tud mutatni, ezek altalaban orvosi muszerek reszet kepezik es/vagy sok penzert beszerezheto specko programok. Egy sima Android/iPhone app-tol ne varj ilyet.
2022. febr. 12. 22:44
2/9 anonim válasza:
Nem létezik. Az orvoslásban soha nincs olyan, hogy "mindet felismer". Egy 2-3 milliós EKG-ban már van hasonló funkció, de mindig odaírja, hogy orvosnak kell jóváhagyni.
2022. febr. 12. 23:21
3/9 A kérdező kommentje:
Az orvosira gondoltam, amiket pl a kórház használ vagy magánrendelők. Cardiospy meg hasonlók..??
Vagy a zavarjavító algoritmus a ritkaságokat akár ki is vághatja a felvételből? Pl egy hirtelen bedobbanás amit zavarnak hisz?
2022. febr. 12. 23:23
4/9 anonim válasza:
Oke, temanal vagyunk. Nos, neked nem a szivritmusoddal van bajon, hanem mentalisan nem vagy rendben. A hipochondria, paranoia nem trefa, kerd szakember segitseget!
2022. febr. 13. 00:57
5/9 A kérdező kommentje:
Kértem, negatív lett.
Viszont amire most gyanakszom teljesen helytálló és stimmel idáig minden.
2022. febr. 13. 01:05
6/9 anonim válasza:
Koszonom a keretlen privatodat, igazan nem kellett volna. A helyedben elmennek maganpraxisba, ahol vegre igazan kivizsgalnak es bar megnyugodni ugysem fogsz, legalabb elkoltod naluk a penzedet es egy idore kenytelen leszel a megelheteseddel meg a psziches gondjaiddal foglalkozni.
2022. febr. 13. 09:42
7/9 A kérdező kommentje:
Már elköltöttem a pénzem, életem belebukott. Mostmár nem oszt-szoroz... mostmár csak az ment meg hogyha meglesz a megoldás vagy az sem..
De az ilyen beszólások, pláne "orvostól" elég lehangoló. Kirakós darabjait rakom össze amiből egy-egy kiragadott dologra van itt a kérdés.
Majd akkor adj véleményt ha ismered a teljes kórtörténetet.
Megismerheted és akkor rájöhetsz hogy a pszichológust aki azért lehet tanult meg látott már annyit mint te ő mégsem meszelt el. ..
2022. febr. 13. 18:45
8/9 anonim válasza:
Honnan gondolod hogy orvos itt barki? A kommentjeid alapjan psziches problemaid vannak, nem a szivedet kell vizsgalni. Kiragadott 'dolgokra', tunetekre az orvoslasban egyebkent sincs egyertelmu valasz, de ugyis mindegy, te mar eldontotted hogy neked valami halalos bajod van, nosza, fekudj vissza es vard turelmesen A Kaszast.
2022. febr. 13. 20:57
9/9 A kérdező kommentje:
Nem kell hogy orvos legyen, elég egy unatkozó asszisztens aki látott már dolgokat.
Ha nem kiragadom hanem mindent írok akkor jön a hipohonder csuklóból..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!