Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért van ráírva az ebook ra...

Miért van ráírva az ebook ra (NEM CSÚCSMINŐSÉG) hogy 20 féle fájlformátum felismerésére, és megjelenítésére képes, ha a valóságban nem képes rá?

Figyelt kérdés

Az ebook olvasó esetében nekem az epub formátum vált be a legjobban.Formátumok tekintetében a leírás mely a használati útmutatóban található túl nagyvonalú

a pdf és word epub kivételével a többi nem jól jelenik meg.(túl kicsi,olvashatatlan)

2017. dec. 28. 20:25
 1/2 1112 ***** válasza:
De beolvasni akkor beolvassa,és meg is jeleníti:) Amúgy én nem értek hozzá, meg amúgy írod is, hogy nem csúcs minőség, tehát hogy akkor lehet, hogy annyiért azt adják, és ez van. Amúgy nem tudom, nem vagyok műszaki zseni, csak leírtam, ha már megnyitottam e kérdést:)
2017. dec. 28. 20:42
 2/2 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Mert átverés. Megjeleníti, olvassa csak szarul. Amúgy miért zavar ez? Pdf, epub formátumokon kívül mást nem is érdemes olvasni ebook-on. Konvertáló meg annyi van, mint a fene.
2017. dec. 29. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!