Lehet az elfekvőben levő orvosok hibája mamám halála?
Az elfekvő nem erősítő, a nevében is benne van, hogy olyan hely, ahová le lehet pattintani azokat, akiknek nem lenne kórházban a helye, de otthon sem tud lenni. Gyakorlatilag azok kerülnek ide akiket otthon nem tudnak/akarnak ellátni.
Az "olyan betegség nincs, hogy valami történt az agyával" Nagy tévedés. Szélütés pl.
Sajnálom és részvétem.
Lehet, hogy un. ápolási osztályon volt. Vagy krónikus belgyógyászaton. Ott szoktak infúziós kúrát adni neki. Ott már nem a gyógyítás, hanem valamelyest a szinten tartás a cél.
És sajnos de, az aktív kórházi ágyról hamar kipenderítik a beteget, ha érdemben nem tudnak már segíteni.
"Én biológiai irányban tanulok az egyetemen, tudom, hogy nem vagyok orvos, de olyan betegség nincs, hogy valami történt az agyával." Akkor kezdj el olvasni, ezer ilyen betegség van.
Igen, elfekvőbe sem könnyű bekerülni, oda azok kerülnek, akiket már kezelni nem lehet, csak a fennmaradó időt a haláluk előtt teszik elviselhetővé. Ott már nem cél, hogy mindenáron jobban legyenek, mert kiderült, hogy nincs erre remény.
4-es, köszönöm. Tudom, hogy létezik szélütés, én csak arra értettem, hogy az orvos nem használ ilyen kifejezést. Ha szélütésre gyanakodnak, akkor megmondják, hogy szélütés, nem azt, hogy valami történt. Akkor szerintetek leromolhat ennyire valaki állapota egy ilyen helytől? Abban biztos vagyok, hogy a sok szedálás nem tett jót neki, de nem tudom, hogy bele lehet-e ebbe halni.
Bocsánat a hosszú írásokért, csak nagyon dühös is vagyok ,mert mamám nem ezt érdemelte, és sosem gondoltam volna, hogy apukám tud lenni ekkora nyomorék és hallgat az agyhalott testvérére, ahelyett, hogy normálisan utána nézne a dolgoknak. És én is tehetek erről, mert már közben észbe kellett volna kapnom, hogy nekem kellett volna valahogy megpróbálni kézbe venni a dolgokat, és nem a nagy felnőtt emberekre bízni.
Biztos, hogy elmondtak neked mindent a szüelid pontosan? Nem susmusoltak inkább és csak nem akarták, hogy tudj róla, mert fiatal vagy?
Részvétem.
Hány éves vagy egyébként? Lehet te nem látod még a dolgokat olyannak amilyenek?
Vagy lehet,hogy meg akartak már szabadulni szegény mamádtól valóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!