Tapasztalja más is ezt a bosszantó lazaságot és bánásmódot a fogorvosnál? (vagy más orvosnál) többi lent
Magán fogászatra járok fogszabályozásra és nagyon bosszant, mennyire letojnak annak ellenére, hogy szép összegeket fizetek. Egyébként a dokinő egy tündéri lenne, az elején nagyon kedves és alapos volt, de pár alkalom után már eléggé ignorálnak, amikor ott vagyok
Alapból pl du. 1-től van rendelés, erre jó esetben a doki beesik fél 2-2 körül, pedig nekem 1-re van időpontom és azóta várok (ez nem egyszeri alkalom, mindig sokat késik) Aztán az asszisztens behívott egy embert előttem, aki kb 45 percet volt bent. Közben odacsődült a fél város a rendelő elé, kijott az előző ember, és elkezdtek behivogatni azokat, akik utánam jöttek csak, mert mindenkit ismernek, jópofizgatnak. Én fél ötkor kerültem sorra az 1 órai időpontommal.
Közben, míg a székben ülök, bejön 1-2 másik asszisztens /doki a szomszédos rendelőkből, velük is cseverészik az orvos (magán - és családi titkokrol), illetve a saját asszisztensével is mindig beszélgetnek, mintha egy kávézóban ülnének, közben zenét hallgatnak és azt is kitárgyalják, rám egyáltalán nem figyelnek, csak rávágja a doki, hogy milyen jól alakul (pedig nem) és kész. Bármi kérdésem, panaszom, hozzáfűznivalóm lenne, nem hallgatja végig, mindig a szavamba vág.. Úgy érzem magam, mintha már zavarná őket, hogy ott vagyok és nem tudnak kettesben beszélgetni a saját dolgaikról. Nem úgy viselkednek, mint ahogy azt egy munkahelyen szokás, hanem kb mintha otthon lennének egy traccspartin.
Bocs, hogy ilyen hosszú lett a regény, csak kíváncsi vagyok, ti tapasztaltok-e ilyesmit magán fogászaton? (azaz nem sztk-s, mert azt tudom, hogy ott így megy)
Mondják, hogy többé ne menj oda...oké, de más nem fog vállalni, mert nem szeretnek előző doki munkájába nyúlni..tapasztalat régről...
Ha meg rossz munkát végez emiatt simán jelentheted a dolgot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!