Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Jj katétert minek tesznek?

Jj katétert minek tesznek?

Figyelt kérdés

1 cm-es vesekövem elakadt a vese felső részén.

Doki megvizsgált, majd azt mondta uroloszkópiával kiszedi.

Végül úgy döntött csak egy jj katétert tesz fel és 10 nap múlva eldönti mi legyen.Miert nem szedte ki egyből??

2022. febr. 4. 07:19
1 2
 11/13 anonim válasza:

Igen érdekes régen nem volt ez már 10 éve vannak köveim. Mondjuk azt se értem hogy a jj-vel ugye visszalökik a vesébe a követ. Minek? Nem az a lényeg hogy kijöjjön?

Valóban érdekes amit veled csináltak, szenvedj 1 hétig és kész. 1 nap sok ezzel a sz*rral nem 1 hét vagy hónapok.

2022. febr. 16. 21:59
 12/13 anonim válasza:
Én úgy tervezem műtét napján hazajövök 🙂 húgycsövön keresztül vették ki neked? Nekem a hátamon keresztül vesznek ki mindent.
2022. febr. 16. 22:01
 13/13 A kérdező kommentje:
Örülök hogy túl vagyok rajta..Tanultam belőle! Szerintem a pénz miatt csinálják. Na de velem többet nem ...
2022. febr. 16. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!