Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Szerintetek el kellene mennem...

Szerintetek el kellene mennem tetanusz oltásra?

Figyelt kérdés
Megvágtam magam amikor kibontottam a kutya konzervvét. Nem nagy a seb, egy kis darab bőrt le is vágott, elég sokáig vérzett.
2010. szept. 10. 12:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nem tudok mit mondani, döntés Te kezedben van függ attól, hogy milyen mély a seb, mint mondtam jól szellőző, kis sebbel nem szokott baj lenni.

Amúgy általában ha valaki bemegy valami sérüléssel akkor szokják beadni az emlékeztető, további 10 évre szóló oltást.

2010. szept. 10. 13:25
 12/18 anonim ***** válasza:
A fertőtlenítés amúgy mindig alap, nem volt otthon semmi alkoholos cucc? Legrosszabb esetben lepisálhattad volna a sebet, az is fertőtlenít :D
2010. szept. 10. 13:27
 13/18 A kérdező kommentje:
Ezek után szerintem nem kell, de bolond vagy :D
2010. szept. 10. 13:29
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem vagyok az, amit mondtam tényleg igaz :D Sokan alkalmazzák ezt a módszert, amikor nem jutnak hozzá fertőtlenítőszerhez.
2010. szept. 10. 13:31
 15/18 anonim ***** válasza:
Am kíváncsi lennék a "ma 13:04" válaszára, hogy az elhunyt nyugdíjas ismerőse mikor született, mert ha 41 előtt akkor az megmagyaráz mindent.
2010. szept. 10. 13:33
 16/18 A kérdező kommentje:
Jó nem azért írtam :D de tényleg...... hát akinek van gusztusa hozzá, bár ha tényleg olyan helyzetben van valaki akkor gusztus ide vagy oda, meg kell tenni...de ez most ebben az esetben rám nem vonatkozik :D
2010. szept. 10. 13:34
 17/18 anonim ***** válasza:

Valaki meg is issza, állítólag jó hatással van a szervezetre, bár én ezt kihagynám és megkérdőjelezném.

Viszont fertőtlenítő hatása az igazolt.

2010. szept. 10. 13:35
 18/18 A kérdező kommentje:
Az azért én is, az csak azért jön ki mert már nem kell a szervezetnek...ezek szerint van aki megissza utánna...fúj...
2010. szept. 10. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!