Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » 10. -ben van ISKOLAI ORVOSI...

10. -ben van ISKOLAI ORVOSI VIZSGÁLAT?

Figyelt kérdés
általánosban 2 évente volt, gimiben 9.-ben volt, akkor most 10.ben elvileg nem kéne hogy legyen ugye?
2010. szept. 9. 21:26
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz elmenni, akkor nem mész el azt annyi.
2010. szept. 9. 22:17
 12/32 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon értelmes és okos ember vagy... gratulálok! Ahelyett, hogy megköszönnéd, ha valamit időben kiszűrt nálad.
2010. szept. 9. 23:59
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez a válaszod,hogy "MERT" egy normális kérdésre,akkor a francnak kérdezed meg emésszed magad.

csá

2010. szept. 10. 00:46
 14/32 anonim ***** válasza:

Hát, nálunk akit beutaltak valahova, annak mondták, hogy majd mondja meg az eredményt, és pár embert visszahívtak utána, meg a következő vizsgálatnál úgyis kiderül, hogy nem mentél el, kivéve ha hazudsz valamit és megszűnt azóta a problémád. :S

De még ha 10.-ben nincs is vizsgálat, jövőre biztos lesz. Orvoshoz úgyis el fogsz még párszor menni életedben (jogosítvány, üzemorvos stb.), szóval örökre úgyse tudod megúszni.

2010. szept. 10. 16:21
 15/32 anonim ***** válasza:

Majd bemásolok ide egy linket,ott a kommenteknél találsz választ rá,De tudtommal 14 éves kortól megtagadhatod.Igazából vizsgálaton megjeleni szokott 14 éven aluliaknak kötelező megjeleni,de megvizsgálatatni magát már nem az.Ha sima vizsgálat van akkor nyugodtan menj el,ha valami intim jellegű,arra nem kötlezhetnek,meg tagadhatod.Azt én sem engedném,hogy a gatyámban turkáljanak pl.-dául.De 2 évente szokott lenni.

Mi a problémád,ez kényes,cikis vizsgálat?

Küldöm a linket!

2010. szept. 12. 18:36
 16/32 Makikaa válasza:
Nekem volt tavaly, 10.ben. Informatikás 4 éves sulin vagyok, még ezen az éven kívül lesz 1 évem, és minden évben van nálunk vizsgálat. 9.ben is volt.
2010. szept. 12. 18:36
 17/32 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__8127..

Na itt van a link,szerintem sima rutin vizsgálattól ne parázz,ha másról van szó,akkor meg megértelek.

2010. szept. 12. 18:37
 18/32 anonim ***** válasza:
de tényleg nem ciki,itt úgy sem ismer senki,hova utaltak be,mi a gondod?Ha leírnád,akkor talán tudnának segíteni,hogy hogyan kerüld ki a dolgot?Mert vannak esetek amikor szerintem simán megteheti az ember.
2010. szept. 12. 18:43
 19/32 anonim ***** válasza:

Nem muszály megjelenned és elvégeztetned semmiféle vizsgálatot sem.De milyen jellegűről van szó,hogy ennyire óckodsz tőle?Vagy ez kamu kérdés.És ki és hova,milyen vizsgálatra utalat be?

Ha választ adnál akkor tudnánk segíteni,hogy mit tudsz tenni!

2010. szept. 14. 18:10
 20/32 anonim ***** válasza:
Akárhova is utalna be nem kell elmenned,ehhez jogod van,ilyenkor annyi történik hogy rávezetik a orvosi kartonodra,hogy nem jelentél meg.Szóval ennyi.
2010. szept. 16. 18:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!