Elsosegely vizsgat mennyire veszik komolyan? Es mennyire nehez?
Olyasvalaki valaszoljon aki nem 10 eve volt, hanem 1-2 eve.
Mennyire veszik komolyan a vizsgaztatok?
Rohadtul paras vagyok, azon gondolkodom hogy a holnapi vizsgat lemondom
Tobbszor olvasgattam mar a teteleket stb de nem all ra az agyam
Nem tudom nagyon visszamondani szorol szora
Nem akarok azert bemenni hogy megbukjak
Mennyire veszik komolyan?
Én 1 éve vizsgáztam körülbelül. Igaz, 2 évig tanultam nagyjából, mivel az iskolában volt rá lehetőség. Nem tudom, hol mit kérnek, de leírom, nálunk mi volt.
Többen mentünk viszgázni, így az egyik elvégezte a gyakorlatot, ment tételt húzni, közben bemehetett a másik. Gyakorlatként újraélesztés volt, de annak az összes lépése kellett, tehát hogyan állapítod meg, hogyan kérsz segítséget meg ilyenek, meg stabil oldalfektetést kellett csinálni. A járványhelyzetre váló tekintettel nem kellett befújást végezni újraélesztéskor és saját magunkat kellett stabilba tenni. Nálunk úgy volt, hogy az egyik újraéleszt, a következő stabilt csinál. Utána jöttek a tételek, ahol csak A tételt kellett húzni, de azt rendesen el kellett mondani a biztonságtól kezdve a mentőkig. Ha valamit kihagytál kérdésekkel és némi segítséggel rávezetett.
Remélem így is tudtam segíteni, habár kicsit később. Ha még nem vizsgáztatok, sok sikert, ha már igen, akkor ha gondoljjátok megírhatjátok, hogy sikerült :)
Én átmentem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!