Elsosegely vizsga hianyzik?
"nincs februar vegeig elsosely vizsa a veszelyhelyzet miatt"
Ez hülyeség. 2 osztálytásaim is vígan vizsgázott decemberben elsősegélyből, már mindkettőnek meg is érkezett a jogsi.
Szerintem ez így hülyeség, ha vagy van jogsid és akkor a kutyát nem érdekli, hogy most épp mi van az elsősegélyeddel (vagy már eleve nem szabadott volna engedni neked, hogy lerakhasd a forgalmit),... nem is értem.
Én bemennék - maszkban - és ha vannak oltásaid, akkor az oltási igazolványoddal (azért ezekkel, hogy ezek miatt ne legyen jogalapjuk arra, hogy elzavarjanak Téged), és addig nem jönnék el, amíg nem mondanak valami nagyon-nagyon konkrétat, vagy nem mondják azt, hogy a vészhelyzetre való tekintettel (ez most valami varázsszó lett, egy HALOM, egy RAKÁS dolog van érvényben IDEIGLENESEN a VESZÉLYHELYZET miatt) most egyelőre eltekintenek tőle, aztán majd amikor ki lesz mondva, hogy ennek vége (egyszer tuti végelesz, mert egy sor kedvezmény van emiatt)...
Ha semmire nem jutsz, akkor meg ÉN a Te helyedben kivárnám ezt a 7 hetet.
Én ÍRÁSBELI, azaz NYOMTATOTT igazolást kérnék erről(mármint arról, hogy NINCS vizsga).
Azzal bebattyogsz a megfelelő autósiskolába, aztán vagy levizsgáztatnak ők belsőleg (magyarul: RIZIKÓ/KOCKÁZAT van, kikérdezik tőled a követelményt,és vagy átmész, vagy megbuksz), vagy elfogadják az igazolást, vagy...
harmadik utat nem tudok elképzelni, mert a veszélyhelyzetnek még messze nem látni a végét.
Bár lehet nyáron kellene nekifutnod, mert nyárra rengeteg mindent el szoktak törölni.
Nekem úgy rémlik, hogy sokat hullámzó vírusunk első hulláma alatt lehetett igényelni jogosítványt elsősegély nyújtás igazolókártya nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!