Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha nincs haziorvosom kihez...

Ha nincs haziorvosom kihez tudok fordulni? Covid

Figyelt kérdés

Sziazstok, eleg eros a gyanu hogy covidos vagyok. Nincs haziorvosom es igy nem tudom hogy tudnek tesztre kuldettni magam, es ha az pozitiv hogy mehetnek el tappenzre egyatalan! Kerlek segitsetek minden info erdekel!

Budapest

2022. jan. 19. 18:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekorvost minek hivja? Semmi koze mar hozza. Fel kell hivni a korzetit es elmondani mi van.
2022. jan. 20. 11:30
 12/14 Ypszilon1980 ***** válasza:
0%
Azért hívja fel, mert még oda tartozik és tud neki tanácsot adni a tüneteivel kapcsolatban, vagy hogy mire hogy figyeljen oda, stb., mert mire a jelenlegi területileg illetékest felkeresi, az több idő lesz és macera.
2022. jan. 20. 12:49
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem tartozik mar oda. Legkesobb 19 eves koraban mar biztos, hogy kiraktak, mivel ez a torveny, tovabb nem maradhat. Semmi koze mar hozza.

Nem ertem miert ne lehetne telefonon felhivni az uj orvost, o is tud tanacsot adni. Mivel a korzetehez tartozik, muszaj neki.

2022. jan. 20. 13:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Ja es nem macera, en pont most valtottam orvost koltozes miatt. Telefonon felvette az adataimat es ennyi volt. Annyit kert, hogy majd ha meggyogyultam ( mert pont beteg voltam) akkor menjek be hozza, betegen ne :D
2022. jan. 20. 13:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!