Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha nincs haziorvosom kihez...

Ha nincs haziorvosom kihez tudok fordulni? Covid

Figyelt kérdés

Sziazstok, eleg eros a gyanu hogy covidos vagyok. Nincs haziorvosom es igy nem tudom hogy tudnek tesztre kuldettni magam, es ha az pozitiv hogy mehetnek el tappenzre egyatalan! Kerlek segitsetek minden info erdekel!

Budapest

2022. jan. 19. 18:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor első lépés, hogy bejelentkezel egy orvosnál, hogy legyen ő a háziorvosod.
2022. jan. 19. 18:44
 2/14 anonim ***** válasza:
90%
Hogy hogy nincs házi orvosod? Körzeti orvosa mindenkinek van :)
2022. jan. 19. 18:44
 3/14 anonim ***** válasza:
87%

Egyaltalan nincs haziorvosod? Mas varosban se?

Muszaj leszel szerezni egyet.

2022. jan. 19. 18:45
 4/14 A kérdező kommentje:
20 eves vagyok, es gyerekorvos utan en nem jelentkeztem at sehova se, mert nem volt ra szuksegem. Nem is tudom hogyan mukodik ez. Akkor a lakcimem szerint van egy korzeti orvos aki (mindenkinek akinek nincs valasztott haziorvosa) foglalkozik vele?
2022. jan. 19. 18:49
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Van egy körzeti orvos jelentkezz be hozzá. Hívd fel stb. Vagy van egy szám amin ha jól tudom covid panaszal lehet telefobalni és akkor behívnak vagy kimennek tesztelni. De amúgy buta vagy. Körzeti orvosnak lennie kell.
2022. jan. 19. 18:52
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a korzetit felhivod, hogy be akarsz jelentkezni, ennyi. Neten ra tudsz keresni, hogy a lakcimed szerint kihez tartozol, ott lesz az orvos elerhetosege is.

Ne aggodj, nem bonyolult :)

Ha nem veszik fel a telefont, akkor probalkozz sokszor. Korona ota nehez elerni oket, de nem lehetetlen, csak ne add fel :D

2022. jan. 19. 18:52
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
2 nem ismered azt hogy “hogyhogy”?
2022. jan. 19. 18:56
 8/14 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitoszandeku megjegyzeseket, nekik megy a hasznos.
2022. jan. 19. 19:34
 9/14 Ypszilon1980 ***** válasza:
Először is hívd fel a jelenlegi gyerekorvosodat és kérdezd meg tőle mi legyen. Másodszor, hogy melyik felnőtt háziorvoshoz tartozik valaki az a lakcímének megfelelően alapból meg van határozva, ez az önkormányzati vagy a kerületi honlapon fent van és felhívod őt is.
2022. jan. 19. 20:27
 10/14 A kérdező kommentje:
A gyorstesztem amit vettem oozitiv lett :(
2022. jan. 20. 11:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!