Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ezt hogyhogy nem fizeti a TB?

Ezt hogyhogy nem fizeti a TB?

Figyelt kérdés
Voltam a napokban szemésznél vizsgálaton, ahol kiderült hogy el van vékonyodva a szaruhártyám és fokozatosan tovább fog vékonyodni, amíg ki nem lyukad, ha nem kezelik. Szóval kezelés nélkül akár meg is vakulhatok, legalábbis ezt mondta az orvos. És utána mondott egy eljárást, amivel meg lehet a szaruhártya további romlását akadályozni, ha meg szerencséje van az embernek, akkor még javulhat is valamennyit. De aztán kiderült, hogy azt nem fedezi a TB. Hogyhogy? Ez egy betegség, ami egy eléggé fontos szervet, a szemet, fenyegeti. Erre milyen kezelés biztosít a TB, vagy semmit?

2022. jan. 17. 22:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Több, mint 10 éve mindig állami szemészetre jártam. Ott soha nem mondták, hogy bármi baja lenne a szememnek, mindig felírtak egy új szemüveget és kész. Itt is azt mondta az orvos, hogy szerencsém hogy eljöttem ide, mert államiban ezt akkor vennék már csak észre, amikor nagyon előrehaladott már a folyamat és nagyon sokat romlott a szemem.
2022. jan. 18. 06:27
 12/13 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ez oké, nem is azzal van baj, hogy magánrendelésre mentél.
2022. jan. 18. 06:32
 13/13 Dzsoki ***** válasza:
100%
Most is menjél vissza az államiba és mond meg,hogy mi a panaszod! Ezek ismeretében,legyenek kedvesek az állami szemészeten,pontos diagnózist adni! Esetleg,még a betegjogi képviselő is,tud jogi segítséget adni.
2022. jan. 18. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!