Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ellene vagy az oltások erőltet...

Ellene vagy az oltások erőltetésének?

Figyelt kérdés

2022. jan. 15. 19:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően oltáspártiként ilyen formában, mint ami most kezdődik Európában, még én is ellenzem.

Amíg az eredeti (meg esetleg a delta) verzió okozta károkat kellett csökkenteni a viszonylag hatékony vakcinával, addig oké, igyekezzenek minél szélesebb körben elérni az oltási hajlandóságot.

De mikor a jóval veszélytelenebb omikron éppen totálisan megállíthatatlanul söpör végig a szinte teljes lakosságon, ezzel átimmunizálva azt, és a legtöbb helyen már a hullám tetején jár, akkor már könyörgöm, minek? Miért most, mikor ez a hullám mérsékelhetetlen, utána pedig minimum hónapokig nem várható újabb (kb pont addig, amikorra egy mostani oltásnak "elmúlik a hatása" és ismételni kell)? Miért most, mikor azt láthatjuk, hogy az omikron hullám az iszonyatos fertőzési számok mellett is lakosságarányosan egészen jól kezelhető kórházi ellátott-számot produkál? (A halálozások száma meg 2 ezrelék alatti.) Miért azzal az oltóanyaggal, aminek már egészen alacsony a hatásossága, pedig azt ígérték, hogy egy másik variánsra heteken belül fejleszthetnek újat? És most teszik kötelezővé? Ezt? Miért?

Nem vagyok összeesküvés elmélet-hívő, nem gondolom, hogy valaki ilyen hülyeséggel akarna "rabigába hajtani" (vagy mit tudom én mit), hogy oltogat. Csak elcseszett politikai túlpörgésnek látom a dolgot, de annak egyre inkább.

2022. jan. 16. 21:30
 12/13 anonim ***** válasza:
87%
Gyógyszermaffia zsarolja a kormányokat ennyi a képlet. Ez egy nagy átverés, gyógyszeripar oltásfüggővé akarja tenni az embereket.
2022. jan. 16. 21:57
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

A Fox tvn nyilatkozott az MIT (Massachusetts Institute of Technology) egyik koponyája, és figyelmezteti a szülőket az ismételt oltások hosszútávú mellékhatásaira. Van esély a neurodegeneratív betegségek ugrásszerű megjelenésének.

[link]

2022. jan. 17. 21:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!