Inkább értelmetlennek tartom. Az erőltetés mindig ellenreakciót vált ki. Minél jobban erőltetik, annál inkább nem fognak oltatni, akik nem akarnak.
2022. jan. 15. 19:37
2/13 anonim válasza:
Erőltetésnek és a társadalom megosztásának semmi értelme. Legyen hatóságilag kötelező, (akár csak a gyerekkori oltások) aztán kész.
2022. jan. 15. 19:39
3/13 anonim válasza:
1: A számok nem ezt mutatják, egyre kevesebb az oltatlan.
2022. jan. 15. 19:40
4/13 anonim válasza:
3
...egyre többen váltunk ki védettségi kártyát átesettségre.
Valószínűleg ez is feltűnt a központban...
2022. jan. 15. 19:41
5/13 anonim válasza:
#3! Te melyik országban élsz? 6 hónapon belül beadott oltással számítasz oltottnak. Az kb.3 millió, vagyis egyre több az oltatlan, több, mint az oltott😉
2022. jan. 15. 19:43
6/13 anonim válasza:
#3 Egyre többen vannak azok, akik már kaptak egy oltást, így pontos. Én is beadattam egyszer az egy adagosat, és soha a büdös életben nem fogok még egyet beadatni. De én ugyan úgy ott vagyok az oltási statisztikákban, pedig ellenzem ezt az egész oltás hisztit.
2022. jan. 15. 19:44
7/13 anonim válasza:
oltott vagyok de szerintem a kötelező oltás baromság.
2022. jan. 15. 19:49
8/13 anonim válasza:
Nem érdekes, és elgondolkodtató, hogy a politikusok saját maguknak nem erőltetik, csak a népnek?
2022. jan. 15. 20:15
9/13 anonim válasza:
" 1: A számok nem ezt mutatják, egyre kevesebb az oltatlan."
A számok azt mutatják hogy működik a birka szindróma.
Meg azt hogy népbutítás folyik és megvannak vezetve az emberek.
Na meg a kötelező oltás a munkahelyeken, ezt mutatja .
Az oltottak fele sík hülye, mindegy neki hogy mi csak meglettek félemlítve és megy az agymosás.
MAjd a 10. oltás után is ez lesz, az addigi oltás nem lesz érvényes.
2022. jan. 16. 06:15
10/13 gyik123 válasza:
Igen, ellene vagyok.
“Az Európai Gyógyszerügynökség állásfoglalása szerint a négyhavonta beadott ismétlő oltások gyengíthetik az immunrendszert és legyengíthetik az embert. Véleményük szerint több időt kellene hagyni az országoknak az egyes oltások között, és elsősorban – mindkét féltekén – a téli időszakra kellene azokat időzíteni, hasonlóan az évente beadott, influenza elleni védőoltásokhoz.
Marco Cavaleri, az Európai Gyógyszerügynökség vakcinastratégiájáért felelős egyik vezetője azt mondta, hogy egyszer, talán kétszer be lehet adni az ismétlő oltást, de a végtelenségig ez nem folytatható. Inkább arra kellene koncentrálnunk, hogy miként lehet a világjárványt egyre inkább országonként, helyi szinten kezelni.”
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!