Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A kék-vonal chatje nem működik?

A kék-vonal chatje nem működik?

Figyelt kérdés
Tegnap is beléptem és azt írta 1 ember várakozik előttem, de utána ránéztem vagy 2 órával később és akkor is ugyanezt írta ki.

2021. dec. 18. 14:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Passz... Szokott működni? Én sose találtam elérhető embert ott
2021. dec. 18. 14:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs. Tegnap próbáltam először belépni
2021. dec. 18. 14:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg ma is,újra,hátha.Azt írják ma 14-21-ig lehet írni.
2021. dec. 18. 14:30
 4/7 anonim ***** válasza:
55%

És belépve maradtál vagy kiléptél a kettő között? Simán megtörténhet, hogy több a beszélgetni vágyó, mint az ügyelő.

Szorongás, depresszió esetén menj be az iskolapszichológushoz, aki felméri a helyzetet, beszélni tud a szüleiddel és el tud irányítani, hogy szükség esetén hol kaphatsz kezelést. A pedagógiai szakszolgálatnál van pszichológus. Vagy a háziorvos is meg tudja mondani, hogy az egészségügyön belül hol van gyerekpszichológiai ellátás. Nyilván nagyon nem mindegy, hogy a szüleid támogatnak-e, elvisznek-e, vagy hülyeségnek tartják.

2021. dec. 18. 14:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem biztos hogy gyerekről van szó.
2021. dec. 18. 14:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A Kék Vonal ifjúsági chat, felnőtteknek más van.

Kérdező, ez eljutott? "Amint van szabad ügyelő, akkor behív téged a chatre. Érdemes figyelned a várakozók listáját, mert ha behívott téged az ügyelő chatelni, de 3 percen belül nem lépsz be, akkor újra be kell lépned és a várakozási lista végére kerülsz." Vagyis ha te két órával később nézel csak rá, kiesel a várakozó sorból.

2021. dec. 18. 15:00
 7/7 anonim válasza:
Szia! Elvileg nincs baj a chatszobával, csak tényleg érdemes figyelni arra, amit valaki már írt, hogy ha behív az ügyelő, akkor vedd észre. Ha nem tudtál csetelni, akkor még mindig írhatsz az EMIL platformon hosszabb emailt, vagy próbálkozz bármelyik másik napon 13-21h között! Addig is kitartás, minden jót neked!
2021. dec. 22. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!