A lelkisegény (kék vonal) ról mi a véleményetek? Segítenek?
Itt le van írva:
Esetleg hívd a krízishelyzetben lévők számára fenntartott, a nap 24 órájában ingyenesen hívható 116-123-as vagy 06-80-820-111-es telefonszámot.
De ha megfelel, itt is jelentkezhetsz:
https://www.youtube.com/watch?v=BmL6wOweacU
ezek ingyenes számok
Beszéltem nagyon kedves volt a csaj, de semmit az ég világon nem segitett!
Marmint nem adott tanácsot csak kèrdezgetett
Hát én felhívtam, mert tényleg senkivel nem tudtam beszélni és zaklatnak már egy ideje és valakivel akartam beszélni róla.
Nos már a legelején furcsa volt nekem, hogy mint ha még valaki lenne a vonalban, meg hangokat hallottam. Egyszer két nő beszélgetése hallatszott be, akik sorozatban kommentálták hátulról, amit mondtam és röhögtek, de nagyon rosszindulatúan. Megkérdeztem a csajtól, hogy más is van ott, erre közli félig elröhögve magát, hogy "csak velem vagy". Mondom nem úgy hallom, erre az egyik a hátérben beszólt valamit, ez meg hebegett-hábogott és nevetett. Ráb..sztam a telefont... Kicsit sem gusztustalan, hogy megosztod valakivel a bajodat, ráadásul nem is pitiáner dolog, ezek meg kigúnyolnak, röhögcsélnek rajtad, megaláznak, meg a háttérben valami mocskok kinevetnek, egymás között kommentálgatják rosszindulatúan a dolgaidat... El sem akartam hinni... Arról nem beszélve, hogy a közhely ismételgetésen nem futotta neki másra, "értem", "nem vagy egyedül", végig sem engedte mondani, amit akarok. DE ez hagyján, ezen amit műveltek, nagyon kiakadtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!