Oltáskárosult vagyok. milyen jogi lehetőségeim vannak?
Figyelt kérdés
pfizert kaptam kétszer. A második tette tönkre az életemet.2021. dec. 13. 19:40
11/30 A kérdező kommentje:
Anafilaxiás sokkom volt az oltás után 3 héttel, soha semmilyen asztmám nem volt, semmire nem vagyok allergiás. A lábam is erősen zsibbad erősen.
Erős palpitációm van egész nap, kb. mintha kalapáccsal vernék a mellkasom. Szívritmus zavarom is van, sportolni abszolút nem tudok már. A mellkasom szorít. Nehézlégzés rohamaim vannak naponta egyszer fél órára.
Ezek a tünetek soha sem voltak az oltás előtt. Kávét, teát nem tudok inni mert kb. felrobban a szívem.
2021. dec. 13. 20:05
12/30 anonim válasza:
13/30 anonim válasza:
Nem csodálom hogy lerázott a betegjogi képviselő ha szerinted oltás után "HÁROM HÉTTEL???" volt anafilaxiás sokkod.... Gondolom google-lal diagnosztizáltad magad amúgy meg fogalmad nincs mi az az anafilaxias sokk és hogyan alakul ki.
14/30 anonim válasza:
Az oltás után három héttel nem volt anafilaxiás sokkod!
15/30 anonim válasza:
az anafilaxias sokk valoban elofordulhat az oltastol, bar ritka. viszont kb 3 perccel az 1. beoltas utan kellett volna kialakuljon, nem 3 hettel a masodik utan.
16/30 anonim válasza:
Ezekkel a panaszokkal haziorvoshoz menj el, aki csinal EKG-t és kiderul hogy valóban van-e szívritmuszavarod vagy nincs... Az esetleg nem jutott eszedbe hogy pánikrohamod van? Mert ez nagyon annak hangzik...
17/30 anonim válasza:
Három héttel az oltás után gyakorlatilag kizárt, hogy annak az oltáshoz bármi köze is volt.
18/30 A kérdező kommentje:
"oltás után három héttel nem volt anafilaxiás sokkod!"
SBOn pedig azt írták a zárójelentésre. De ezért nem akartam leirni mert itt is jönnek majd a "nemazoltástolvan" kántálások.
2021. dec. 13. 20:23
19/30 anonim válasza:
Kávét, teát nem tudsz inni. Hát ne igyál! Ennyitől ment tönkre az életed? Voltál kardiológusnál? Dehogy! Ha lettél volna, rég gyógyszeres kezelésben részesítenének és nem lennének tüneteid. Vagy a negatív lelettel elirányítottak volna a pszichiátriára.
20/30 anonim válasza:
Az az anaflaxiás sokk nem lehet az oltástól közvetlenül de az oltás viszont kialakíthatott egy olyan autoimmun állapotot ami a később bekövetkező sokkért valóban felel. Autoimmun betegeknek például van ahol még mindig nem javallott ahogy a kezdetekben mindenhol óvták tőle őket mehóg a terheseket aztán jött ez a fűnyíróelvű kötelezés ahol már az éppen zajló vagy közvetlenül lezajlott fertőzés sem ad felmentést ha kötelezni akarják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!