Keresd fel a hozzád tartozó betegjogi képviselőt, ő segít.
Hogy tette tönkre az életed?
2021. dec. 13. 19:44
3/30 Koplárovics Béci válasza:
Az ügyvéded mit mondott? Ő elhitte, hogy helikopter lettél?
2021. dec. 13. 19:44
4/30 A kérdező kommentje:
"Keresd fel a hozzád tartozó betegjogi képviselőt, ő segít."
Már beszéltem vele, lerázott, mert az oltás biztonságos, az nem okozhatta.
2021. dec. 13. 19:48
5/30 anonim válasza:
Mi történt? Miből gondolod hogy az oltás okozta? Hogyan lehet ezt bizonyítani? Ezek a legfőbb kérdések, aztán lehet tovább menni ...
2021. dec. 13. 19:51
6/30 anonim válasza:
Ezért kérdem, hogy miben károsított meg, csak a sok agysérült nem, hogy válaszolna, hanem inkább lepontoz de mindegy nem nekem kell
2021. dec. 13. 19:51
7/30 anonim válasza:
Túl vagy az átfogó vizsgálaton, ami által orvosilag igazolva és bizonyítva van hogy az oltástól van? Ha orvos hivatalosan nem igazolta, akkor messziről jött ember azt mond, amit akar.
2021. dec. 13. 19:52
8/30 anonim válasza:
Úgy emlékszem hogy az oltás előtt aláírattak velünk egy papírt, hogy saját felelősségünkre vesszük fel stb. Tehát ők kb mossák kezeiket. Nem tudom milyen lehetőségeid vannak, pláne, hogy bizonyítani sem biztos hogy lehet, hogy az oltástól van. Mi történt veled?
2021. dec. 13. 19:55
9/30 anonim válasza:
Hát rosszul emlékszel, 8-as, nem írtál alá ilyen papírt. Ilyen papírra azok szoktak "emlékezni", akik nem oltatták be magukat. A többiek pontosan tudják, hogy nincs ilyen kitétel a nyilatkozaton.
De gyakorlatilag sem Magyarországon sem a világon sehol senki semmit nem kap, még orvosi segítséget sem nyújtanak vagy bármiféle asszisztenciát a gyártók. Még Amerikában sem pedig ott van kultúrája a kártérítési pereknek és a gyermekkori oltások károsultjait is fizetik egy erre létrehozott alapból. Tehát azért sem az oltásgyártók felelnek hanem az állam. Vagyis az adófizetők.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!