Várólistán szeretném megnézni hányadik vagyok a "sorban"... de van bőven gondom ezzel?
Szóval műtétre elő vagyok jegyezve, valami esetazonosítóval le tudnám kérdezni ELMÉLETBEN a tutit de nekem ilyen nincs... semmilyen papíron.
A varolistas honlap hasznalhatatlan, 2 terseget sorol fel ahol kereshetnék egyaltalan... egyik messzebb van tolem mint a masik.
Nevetseges...
Ennek az esetazonositonak hol kene lennie egyebkent tudja valaki...?
A központi várólistát az egészségügyi intézmények vagy weben vagy valami program-interface-en keresztül tartják karban. A kérdés az, hogy melyik intézménybe vagy előjegyezve, és ott melyik várólistára vagy előjegyezve a műtétre. Az intézménytől meg tudod kérdezni, hogy mi az esetazonosítód, illetve akár azt is, hogy mikorra vagy előjegyezve, de az esetazonosító birtokában már a központi várólista publikus webes részén ezt is meg lehet keresni. Ez gy néhány számból álló azonosító, amely a várólistán az adott várakozást egyedileg azonosítja.
Győrben a Petz Aladár Megyei kórházban lesz a műtétem elvileg, mert magán úton nem vállalta az orvos, mivel nem tudja artroszkóposan megcsinálni csak feltárással amit csak kórházban engedélyeznek elmeletileg... egyébként egy térdműtétről van szó.
Azért kérdeztem, mert a konzultációnkon a fentieken kívül annyit kérdezett csak hogy akkor felvegyen e a várólistára? Mondtam hogy igen... ennyiben maradtunk. Ennek 4 hónapja... akkor azt mondta 8-10 hónap kb a várólista DE ez valtozhat... szerettem volna ránézni mi a helyzet.
Ha felhivom a kórházat remélhetőleg segítenek bár nem nagyon hiszek benne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!