Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Várólistás műtét előbbre...

Várólistás műtét előbbre helyezését a munkahelynek el kell fogadnia?

Figyelt kérdés

Ha engem veseműtétre várólistára vettek de azt mondták a kórházban aug végénél előbb ne is számítsak rá, és én így tájékoztattam a munkahelyem, majd most kaptam egy értesítést hogy előbbre kerültem és már jövő héten műtét-akkor ezt a cégnek el kell fogadnia?

Mert ők azt szajkózzák hogy aug végét jelöltem meg-hát igen, ha egyszer ezt mondták. De most változott a képlet-most akkor ne menjek a műtétre mert az a cégnek kényelmetlen?

2020. máj. 17. 18:40
 1/9 anonim ***** válasza:

el

táppénzre fognak venni, nincs joguk felülbírálni

2020. máj. 17. 19:00
 2/9 A kérdező kommentje:

"táppénzre fognak venni, nincs joguk felülbírálni"

nem is akarják felülbírálni csak "udvariasan " szóltak ha elmegyek most más ül majd a helyemen mire visszajövök. Tudjuk ez mit jelent.

2020. máj. 17. 19:02
 3/9 anonim ***** válasza:
52%

és? beperled őket szépen

minek akarsz ilyen helyen dolgozni?

2020. máj. 17. 19:04
 4/9 anonim ***** válasza:
52%
Perelsz utána ilyen egyszerű, majd keresel másik munkát.
2020. máj. 17. 21:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Ebben nem a munkáltató dönt.Nekem is már a 3. időpontom van,a vírus miatt.
2020. máj. 17. 21:00
 6/9 A kérdező kommentje:

"Ebben nem a munkáltató dönt"

Abban hogy elküld-e vagy nem? Hogyne ő döntene. Ha a főnök azt mondja már holnap nem kell bemennem. AZtán perelni lehet de ÉLNI miből élek?

2020. máj. 17. 21:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Másik munkát keresel. Közben perelsz. Aztán mar becsurran 1 év múlva pár millió plussz.
2020. máj. 17. 22:29
 8/9 A kérdező kommentje:

"ztán mar becsurran 1 év múlva pár millió plussz."

Mire fel? Csak nem gondolod hogy akármilyen pert nyerek én az utolsó kis szarjózsi egy olyan (nagy ) céggel szemben akiknek saját munkajogásza csapata van? Nem 1 jogász hanem egész jogi team van náluk.

Nyugodj meg ha elküldenek (és el fognak) azt úgy teszik hogy maximálisan az utolsó betűig jogszerű lesz. HOgy mennyire lesz etikus az más kérdés.

De nem is értem: voltaképp miért is ne lehetne bárkit is elküldeni? Akár tp alatt is. Nem jogszerűtlen ha van egy jó indoka a cégnek-és lesz. Azért van ott vagy 4-5 jogász hogy legyen.

2020. máj. 18. 08:44
 9/9 anonim ***** válasza:

jó'van...csak a szokásos munkaügyes troll...

de amúgy tudok nem egy embert, aki saját magát képviselte és nyert a multi / állami nagyvállalat ellen...de persze neked sincs megtiltva, hogy ügyvédet fogadj

2020. máj. 18. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!