Covid gyanúsként hogy kell ilyenkor intézkedni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Eddig meg voltam fázva azonban egy fél órája kb nem érzek szagokat. Nem érzem magam annyira betegnek de gyanakszom a covidra.
A bökkenő az az hogy nem otthon lakom hanem a fővárosban. A bejelentett lakcímem azonban még Szabolcsban van ahogy a háziorvosom is. Mi ilyenkor a teendő? Kinek szólhatok?
A válaszokat előre is köszönöm!
2021. dec. 1. 19:52
1/5 anonim 

válasza:

Ha van tb-d mindenhol ellátnak. Ahol most tartózkodsz a legközelebbi ügyeletes orvosi rendelőbe kell telefonálni, ahol elmondják mi a teendő, hová kell menni tesztre.
2/5 anonim 

válasza:

Utolsó ez az ügyelet felesleges terhelése. Holnapi napon kell a saját háziorvost felhívni, ő tud leadni tesztre és majd a mentőszolgálat keres telefonon.
Egyébként háziorvosként bárhova lehet tesztet kérni, én már kértem Veszprémből Esztergomba.
3/5 anonim 

válasza:

A második válaszolónak igaza van. Én az egyetem miatt Pesten lakom, de a háziorvosom vidéki. Amikor megjelentek covidra utaló tünetek, felhívtam a háziorvost, aki elmondta a véleményét és leadta a pesti címemet az OMSZ-nek.
4/5 Ypszilon1980 

válasza:

Háziorvost egyszerűbb felhívni, úgysem fogad személyesen, mindegy hol vagy,úgyis megkérdezik hol tartózkodsz jelenleg.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Egyenlőre igazából semmi más bajom nincs csak szagokat nem érzek. A megfázás is kezd elmúlni de azért felhívom hogy mi legyen. Mégegyszer köszönöm!
2021. dec. 2. 12:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!