Kötelezővé tehetik a korona oltast?
Én viszont nagyon is fairnek tartom, hogy kötelező egyes munkahelyeken.
Diszkrimináció? Nem.
Ez egy feltétel a munkához. Csakúgy mint mondjuk egyes állások esetén a végzettség, nyelvvizsga, stb.
Itt is mindennap teszt van, de csak a nem oltatlanoknak.
De szerintem igen. Egy oltast nem hasonlithatsz egy megszerzett tudashoz.
És ha mondjuk a soft skillekhez hasonítanánk?
Van aki jó csapatjátékos, van aki nem. Nos, ha egy jó csapatba bedobsz egy magányos farkast, nem lesz produktív a munkavégzés, és a csapat lehet szétesik.
Az oltás viszont nem skill, beadatok 2-3x és megy tovább az élet, a munkahelyed nem fog kirúgni. Ellenben ha mondjuk te bányász vagy és megvakulsz, akkor jogos ha megszűnik a munkaviszonyod, mert nem fogsz tudni dolgozni.
Ez a példa már tetszik?
"Én viszont nagyon is fairnek tartom, hogy kötelező egyes munkahelyeken."
Áruld már el, hogy miért. Kíváncsi vagyok. Ha beoltatom magam, és covidos leszek, akkor csak könnyebben átvészelem. Az a te egészségedet miben befolyásolja? Azt meg engedjük el, hogy akkor idővel kevésbé terjedne a vírus, mert az influenza is nagyon régóta jelen van az életünkben, és mai napig sokan szenvednek miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!