Kötelezővé tehetik a korona oltast?
Figyelt kérdés
Ugy tudom hogy nem tehetik kötelezővé2021. nov. 27. 12:14
1/16 anonim válasza:
Rosszul tudod. Vannak most is kötelező védőoltások, semmibe nem kerül, ezt is közéjük emelni.
2/16 anonim válasza:
Adózni, meg TB-t fizetni is kötelező.. utóbbit akkor is ha nincs bevételed. Gyerekkorban is van egy csomó oltás ami kötelező.
3/16 anonim válasza:
Jelenleg a kormány úgy kötelezővé tenni nem tudja, mint mondjuk a csecsemőkori oltásokat, ellenben a munkahely megkövetelheti.
4/16 anonim válasza:
Bármit kötelezővé lehet tenni, persze megfelelő peremfeltételekkel.
5/16 A kérdező kommentje:
Azzal tisztában vagyok h gyerekkori, csecsemo oltasok kotelezoek. De mi a helyzet a koronaval igy felnott korban?
2021. nov. 27. 12:49
6/16 anonim válasza:
Már sok foglalkozás tekintetében kötelező a 3. oltás is. Munkahelyeken is pl. MOL, kormányablak stb. Lehet kötelezővé tenni, s lehetsz munkanélküli.
7/16 anonim válasza:
Lehet kötelezővé tenni, de nem túl elegáns és főleg, nem túl demokratikus.
(A csecsemőkori oltások rég bevált, és tesztelt oltások, 50-60 év tapasztalattal; ezért nem lehet összehasonlítani egy új, gyakorlatilag kísérleti cuccal. Nekem csak emiatt aggályos.)
8/16 anonim válasza:
Én ma kaptam meg az első oltást, szóval engem ez a téma nem érint.
9/16 A kérdező kommentje:
Nem tartom fernek az ehhez való munkahelyi kötést. Ez egyfajta diszkrimináció akkor.
2021. nov. 27. 15:13
10/16 anonim válasza:
Nálunk minden munkakezdés előtt tesztelés van, ha oltott vagy ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!