Szerintem mindenhol más de én kicsit előbb ertem oda mint amikorra volt időpontom és hamarabb sorra is kerültem. Sokan vannak, de oltás beadása kb 5 másodperc :)
2021. nov. 26. 10:56
2/9 anonim válasza:
Nem kell várni, max 5-10 percet. A beadás nagyon gyors, pár másodperc.
2021. nov. 26. 10:56
3/9 anonim válasza:
normál esetben 10 percen belül már mehetsz is a dolgodra. Az időpontokat mikor én voltam percre pontosan tartották. Rohadt gyorsan ment az egész. A 10 percből kb 7 perc az volt,hogy leültetnek pár percre oltás után nem e dőlsz ki vagy ilyesmi. Ebben az időben kapod meg a papírodat is az oltásról.
Sajnos meghosszabbították az oltási akció hetet. De nem sokat fog befolyásolni az sem,mert mikor júniusban volt az a káosz oltási nap akkor is 30 percen belül lement egy közel 100m -es sor kórházi oltóponton. Maga az oltás beadása 2-3 perc körül van. Bemész,leülsz,beadják,mehetsz tovább üldögélni.
2021. nov. 26. 10:58
4/9 anonim válasza:
Én mindig nagyon megszívtam, most utoljára a harmadik oltásomra fix egyéni időpontom volt, mégis több mint fél órát kellett várnom a sorban. Az első kettőnél meg órákat kellett várni még tavasszal. Maga az oltás egyébként kb. egy másodperc, pislogni nincs időd. Csak előtte az adminisztráció sok, meg a sok buta értetlen embernek el kell magyarázni mindent külön külön.
2021. nov. 26. 11:00
5/9 anonim válasza:
"Mennyi idő a vakcina beadása?"
5-10 másodperc.
Hogy neked mennyi időd megy el vele? Az attól függ, mennyien vannak, milyen jó szervezett a dolog. 10 perc és 3 óra között bármi lehet.
2021. nov. 26. 11:17
6/9 A kérdező kommentje:
Üdv minden válaszolónak. Köszönöm a segítséget. Válaszok alapján remélem, hogy tényleg hamar túljutok rajta. :)
2021. nov. 26. 11:38
7/9 Ypszilon1980 válasza:
Ez függ orvostól is, helyszíntől is. Maga az oltás nálunk regisztrációval 10-15 perc plusz 15 perc várakozási idő utána.
2021. nov. 26. 14:03
8/9 anonim válasza:
Én egyszer vártam kb 20 percet, a másodiknál meg nem tudom miért de nem volt ott az ember aki beadta volna, szóval ott ültem 50 percet.
Az egyéni bónusz hogy tűszúrásnál annyira szédülök hogy utána még fél órán keresztül nem tudok járni, ez nem feltétlen van így mindenkivel, viszont kb 10 percig javasolt volt ott maradni még az épületbenm
2021. dec. 26. 13:04
9/9 anonim válasza:
És az oltási papírt mikor adják oda? Az oltás után, vagy előtte? Vagy ügyfélkapun kell kérni, vagy hogy?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!