Tényleg ennyire nehéz felírni egy antibiotikumot az ostoba orvosoknak?
Ki fogok próbálni minden módszert. Most kamillával gőzölgetek meg használom a sprayt, úgy tűnik, jobb.
Csak hát ez elég elszomorító.
Sajnos az antibiotikumot felirni nem annyira egyszerű. Én a torkomban jártam így. Most nem írom le a kálváriát. Az orvosomat epp helyettesítettèk. Számítógép nélkül, én kaptam antibiotikumot. Szedtem egy hétig, semmi javulás, vissza. Kaptam másikat, szedtem 10 napig, semmi, vissza. Ekkorra jött meg szabadságról az orvosom. Számítógép bekapcsolva. Megkereste milyen antibiotikummal kezelt már az évek alatt, ami működött (nem mentek vissza, tehát működött) azt felirta szintén 10 napra. De már nagyon izgult a hosszú kúra miatt.. Az mar segített. A közel egy hónapig tartó antibiotikum után hetekig kellett belflora helyreállító kezelés, gyomor problémák, máj..ráadásul simán hatástalan lehet legközelebb.
Ez nagyon nem játék. Csak a legvégső esetben adja az orvos. Ha nagyon muszáj. Es elofordulhat az is, hogy nem lesz jó. Kell másik..
Szerencsém volt, mert két éve mikor legközelebb beteg lettem (köhögés, láz. Stb ) és felírt antibiotikumot (megelőzésként, akkor még tiszta volt a tüdőm) ugyan ezt kaptam, amit nekem szokott, ami nálam bevalik. Ezúttal már alapból kellett mellé probiotikum, amire mikor megkerdeztem meddig szedjem (párom más fajta antibiotikumot kapott csak 5 napra, egyszerre voltunk betegek, neki pár napig csak kefírt javasolt) nekem azt mondta a probiotikumra: "jó sokáig ".
Emlékeim szerint ~ 20 év alatt kb 3-4 alkalommal kaptam ezt az antibiotikumot.
Mivel nálam ez használ (több féle hatástalan) óvatosan kell vele bánni.
Ezert nem írnak fel, csak végső esetben.
De ha te szeretnéd, kérdezz rá, hátha felírja.
Miért akarsz ennyire antibiotikumot szedni? Nem mindenre jó ám,és ha jó is amire szeded..akkor sem egészséges.
Nálam pont a fordítottja van,szinte mindenre antibiotikumot írnak fel.. a gyomrom meg már szinte elég rossz miattuk.
Rinofluimucil orrsprayt próbáld meg. Kevesen ismerik,de nagyon jó.
Nekem lehúzta az arcüreggyulladásomat antibogyó nélkül is.(muszály volt már mást kipróbálnom a gyógyszerek helyett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!