Angliában tüszős mandulagyulladásra felírja a GP az antibiotikumot?
Tudom, hogy mindenki azt mondja, hogy ott a paracetamol az isten és mindent is ,,gyógyít", illetve ilyen nesze semmi, fogd meg jól típusú gyógymódokat propagál az általános orvos, mint hogy pihenj sokat és igyál teát.
Az egyszerű náthára nem is kell antibiotikum, ezt mki tudja. Persze van még olyan orvos Magyarországon, főleg a régivágásúak között, aki megszokásból, talán félelemből (?), amikor a beteg követeli az ab-t, simán felírja náthára is, ez egyértelműen káros.
De nem akarom elhinni, hogy odamegyek a gennyes mandulámmal és nem írják fel kint az antibiotikumot... Tényleg városi legenda lenne vagy igaz?
Konkrét esetek?
NEM olyanra vagyok kíváncsi, hogy hallottam a szomszédom lányának a férjének a kisegerétől, hanem esetleg olyan, aki kint él a ködös Albionban?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!