Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Angliában tüszős mandulagyulla...

Angliában tüszős mandulagyulladásra felírja a GP az antibiotikumot?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy mindenki azt mondja, hogy ott a paracetamol az isten és mindent is ,,gyógyít", illetve ilyen nesze semmi, fogd meg jól típusú gyógymódokat propagál az általános orvos, mint hogy pihenj sokat és igyál teát.

Az egyszerű náthára nem is kell antibiotikum, ezt mki tudja. Persze van még olyan orvos Magyarországon, főleg a régivágásúak között, aki megszokásból, talán félelemből (?), amikor a beteg követeli az ab-t, simán felírja náthára is, ez egyértelműen káros.

De nem akarom elhinni, hogy odamegyek a gennyes mandulámmal és nem írják fel kint az antibiotikumot... Tényleg városi legenda lenne vagy igaz?

Konkrét esetek?

NEM olyanra vagyok kíváncsi, hogy hallottam a szomszédom lányának a férjének a kisegerétől, hanem esetleg olyan, aki kint él a ködös Albionban?!

2021. okt. 25. 22:51
 1/1 anonim ***** válasza:
Te miről beszélsz? Ha szükséges, akkor megkapod az antibiotikumot akár a GP-nél, akár egy walk-in centerben, nem is értem, hogy okozhat ez problémát valakinek. Ha nem érted a nyelvet, menj tolmáccsal. Ha még azt sem tudsz magadnak szervezni, vagy még nyelvtudással sem tudsz a kinti rendszerben tájékozódni, akkor nem is értem, mit keresel ott.
2021. nov. 21. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!