Az orvos felírt sumetrolim antibiotikumot a prosztatagyulladásra, de én nem szedhetek antibiotikumot, mert nagyon roncsolja az IBS-em?
Most akkor érdemes beszedni?
Mert hiába szedek mellé probiotikumot, annyira el tudja cseszni a bélflórámat, hogy volt hogy odáig is eljutottam, hogy semennyire nem emésztettem meg azt amit ettem, tehát kb egybe majdhogynem változatlanul kijött.
Ez esetben inkább nem szedném be... A prosztatagyulladásra amúgy is elég sok gyulladáscsökkentőt írt fel
Gyönyörűen le lett pontozva a válaszom, pedig tapasztalat.. Prosztata gyulladás, urológus, seggbetúrás, nincs tenyésztés, Ciprofloxacin/Voltaren kombó, nem jó, vissza a dokihoz, új antibiotikum, nem jó, vissza a dokihoz, harmadik antibiotikum... Ez pedig így megy.. Ha mondjuk úgy kezdené a doki: vizelet minta, prosztata nyomkodás, újra vizelet minta, ondó minta, és ezeket kitenyészteni, hogy kell e antibiotikum. Ha nem bakteriális, akkor gyulladás csökkentés is elég.
Míg ha végigvesszük az antibiotikumok garmadáját, mert lusta volt a doki tenyészteni, azzal azt érjük el, hogy szarrá megy a bélflóra. Ami különböző betegségeket okoz. Hisztamin, glutén, egy csomó hosszú kezelést igénylő állapot.. Tapasztalat.
Urológus minden esetben antibiotikumok garmadáját írja fel csak úgy hasra ütés alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!