Urológus hallgatók! Szerintetek, ha minden leletem negatív krónikus prosztatagyulladás esetén, nincs mit tenni?
Állítólag a tudomány jelenlegi állása szerint nem lehet mit tenni. De egészséges sem vagyok. Tehát mit tegyek, mert a tünetek fent állnak? Kiműttethetem?
Választ inkább privátba.
Én már mindent végigpróbáltam. 2-3 hétnél hosszabb antibiotikumos kúrákba, alfa-blokkolóba semmiképp ne menj bele, mindkettőtől csak rosszabb lesz! Termoterápia, közvetlen beinjekciózás prosztatába szintén kuka.
Ami segített a tünetek csökkentésében ideig-óráig: kisvirágú fűzike, tökmagolaj, ha égnek a heréid akkor jegelés.
Esetleg, ha ízületed is érintett, akkor szteroidis felejtés. Nekem akármit írtak fel, mindentől csak rosszabb lett. Sajanoss az orvostudomány ezzel még nem tud mit kezdeni.
Igen, a tökmagolaj, vagy a hámozott tökmagból napi pár marék tényleg jó és a kisvirágú füzike is.
Állítólag, ha nem hatnak a gyógyszerek, akkor jöhet szóba az eltávolítás. Ennek még utánajárok.
Még a prosztata eltávolitásával sem szűnik meg a merevedés.
Más dolgok változnak meg .A merevedés az agyaz ért szexuális inger hatására következik be .Jobb lenne ennek utána olvasni,majd aztán jöhet a nullázás .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!