Ha prosztatagyulladást okát nem találta meg az orvos, és nem mer antibiotikumot többet kiírni hanem arra gondol valahol máshol lehet a gond és tovább küld fogászatra, fül-orr-gégészetre, belgyógyászatra ott milyen vizsgálatokra számítson?
Akiről szó van azért kereste fel az urológust,mert évek óta mindig vízletes volt az alsója,prosztatagyulladást állapított meg a doki és gyógyszert írt fel neki.A vízelet csöppögés megmaradt mint tűnet,gyulladás okát nem találta meg.Nem akar hosszú gyógyszerezést így kiváltó okot,valami gócot keres így ezekre a helyekre akarja küldeni.
Belgyógyászatra kell beutaló?
Ott milyen vizsgálatra számítson és a többi helyen?
Köszi a válaszokat.Nem rólam van szó,ebben az esetben.Bátyámról.
Elment fül-orr-gégészetre a fülét ki kellett mosni és vettek kenetet a mandulájából 1 hét múlva kell az eredményért visszamennie és kell mennie vérvételre,vízeletmintát adni,meg fogorvoshoz még.Kívàncsi leszek nagyon mi lesz a végeredmény.
5 évig volt nekem.
Igen végigküldenek mindenhová, végigjártam.
Feleslegesen, sehol semmi.
Aztán akkor jön az hogy akkor bizony lelki okok.
Pszihológus az majd segít. Na az igazi nulla, alig birtam, hogy ne röhögjem képen. Talán a debileknek segítség lehet, hogy elmagyarázza, hogy működik a világ de ők meg nem értenék. Ezalatt 5 urológust koptattam el mert egy sem tudott csinálni semmit.
Elmegyek a 6.-hoz. Előadom a sztorit, bakterium nincs már tuti, vizelet negatív régóta. beszedtem egy csomó antibiotikumot, többet nem akarok. Kisvirágu füzike meg hasonló baromságot ki se mondjon előttem.
Azt mondja: ok, ha nem bakterium akkor gomba. Kezeltek gombára? Nem. Rendben. Felírja.
Ok. Ez új volt, csodálkoztam is , hogy az előző 5 doki ezt szóba sem hozta egyszer sem.
el kezdtem szedni. Már 2 hét után komoly javulás, király, 3 hónap után teljesen elmúlt. Ki se újult.
Ha egy doki semmi eredményt nem ér el néhány hónap alatt akkor menjetek másikhoz.
Túlterheltek, sietnek, kiégettek, leszarják, pénzre hajtanak és ezek kombinációi. Egyiken sem láttam, hogy elgondolkodott volna az esetemen, gyorsan egy recept és viszlát. Magánban is.
De a végén találtam egyet aki végiggondolta és beletrafált. Köszönöm neki. (dr Koór Sándor Győr)
Óbammeg.
2 hónapot várni egy hasi ultrahangra.
Akinél voltam annak a magánrendelőjébe is volt gépe, lefekszel az ágyra és ott azonnal megnézi.
4000 volt a rendes tarifája ha csinált ultrahangot is akkor 6-ot kért.
Sajna az ilyen várakozások miatt is huzodik el nagyon egy ilyen betegség, közben meg dolgozika a gomba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!