Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mi lesz az oltottak reakciója...

Mi lesz az oltottak reakciója a 4. oltásra?

Figyelt kérdés
Fél még minden hülyének elhordták azokat, akik azt mondták, párhavonta kell majd oltatni. Ma az oltatlanokat és a védettség gyengülését okolják a helyzetükért. Valóban az oltatlanok hibája, hogy az oltóanyag csak 99, azaz 89, akarom mondani 56%-os hatékonyságú?

2021. nov. 12. 16:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
19%
Már megint okosabbnak képzeled magad a 2 perce tanult új információval, gratulalok :) Ostoba birka :)
2021. nov. 14. 10:29
 52/71 anonim ***** válasza:
83%

#49 Mióta is emlegetik a deltát?

Mkor is emlegették, hogy a delta miatt ne menjen senki az Adriára?

Segítek: NYÁRON!!

Sőt, a deltáról már TAVASSZAL is hallani lehetett, állítólag akkör tört ki Indiában, ahol érdekes módon alig egy hónap alatt lecsökkent a görbe úgy, hogy rgymilliárd oltatlan ember él ott!

Vagy Izraelben a közel 90%-os átoltottság mellett hónapokon keresztül emelkedett a görbe?

De ez mind csak statisztika, azt írnak ki, amit akarnak.

De ha a statisztikák igazak is lennének, még akkor sem mondhatnánk, hogy halálos a vírus.

A Föld összlakosságának 0,06%-át mondják, hogy koronában halt meg!

A Föld összes lakosságának 97%-a (7 és fél milliárd ember) NEM kapta el!

Csupán 3% az, aki elkapta, és ennek a 3%-nak a 2%-a halt bele, amiről tudjuk, hogy nem fedezi a valóságot, mivel rengeteg "covid-halottnál" bizonyították, hogy nem a korona ölte meg.

De nyugodtan lassítsuk csak, hátha lesz még OMEGA variáns is, nehogy engedjük, hogy lecsengjen az egész, tartsuk itt, sőt! Küldjük oda az embereket, ahol éppen tetőzik egy újabb hullám, hozzák haza, szórják szét nyugodtan!

Az oltás pedig adjon továbbra is egy HAMIS biztonságérzetet az embereknek, hiszen ebben van az üzlet, illetve ezzel lehet jelenleg a legnagyobb testvérháborút szítani!

Az emberek megfélemlítéséből, testvérháború szításából történő hatalomszilárdítás zajlik éppen.

Ezt pedig úgy hívják, hogy

#TERROR #FIGYELEMELTERELÉS

2021. nov. 14. 10:30
 53/71 anonim ***** válasza:
30%
Egy újabb bizonyíték az oltottak gusztustalan stílusára: 52:D oltass kérlek, már az is nagy előrelépés, ha egy ilyen bunkóval kevesebb lesz:):)
2021. nov. 14. 10:32
 54/71 anonim ***** válasza:
40%
Azért, mert te ilyen mimóza lelkű buta ember vagy, még nem én vagyok bunkó, csak őszinte vagyok. Azért érint ennyire meg téged, mert te is tudod, hogy nincs igazad, hazugságokra építed a válaszaid, tudás nincs mögötte. Megsúgom, az orvosok, kutatók, gyógyszerészek nagyon kis kivétellel már mind oltattak, pedig nekünk nem kötelező, csak az ilyen gyári munkás stílusú emberek óckosnak tőle.
2021. nov. 14. 10:34
 55/71 anonim ***** válasza:
47%
Ezt mondom én is, ettől, hogy degradalóan írsz valakiről, meg cicaról, még nem lesz közös a témához, annyira meg pláne nem, mint nekem, kutatóbiológuskent :) Gondolom te ilyen túlképzett ápoló vagy, azok szokták még azt hinni hogy ők sz.rták a spanyolt viaszt csak azért, mert valaki félreírt vmit :) De lovagolj csak rajta, látom ennyire terjed ki az intelligenciád, a többit, amit írtam, fel sem tudtad fogni.
2021. nov. 14. 10:37
 56/71 A kérdező kommentje:

#39,47,49 egy személy, már tegnap rávilágítottam, hogy valami okoskodó hülye lehet a birkázásával meg a retro emojijaival. Ma bizonyosságot nyert a dunner-kruger ökörségével XD.

#53-nak igaza van az indiai példával, azonban a százalékok nagyon nem stimmelnek. A Föld lakosságának 0,03%-a kapta el a vírust, ezeknek a fertőzötteknek a 99,98%-a túlélte. A világ népességének kb. 0,0006%-a halt bele, ebbe beletartoznak a többek között hazai pozitív tesztelt autóbalesetesek is.

2021. nov. 14. 11:08
 57/71 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező :

7,9milliárd lakos a Földön

250 millió fertőzött.

Ez akárhogy is számolod, 3%

4 millió halott. Ez a fertőzöttek 2%-a

Hiába értek veled egyet részben, de azért számolj utána, mielőtt hülyeséget írsz, ugyanis pont az ilyen ellentmondások2miatt néznek minket semmibe!

2021. nov. 14. 11:18
 58/71 anonim ***** válasza:
33%
Rávilágítottal? :) És mégis hogy drágám? Meséld már el nekünk
2021. nov. 14. 11:18
 59/71 A kérdező kommentje:
#58 Jogos, elnézést. Valóban hülyeséget írtam
2021. nov. 14. 11:24
 60/71 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező: Nekünk különösen oda kell figyelnünk, hogy mit írunk.

A bárányok sajnos nem hallgatnak és pont a köztünk lévő ellentmondások miatt szedik darabjaira a gondolkodó embereket.

Sajnálatos, hogy sokan csak azt tudják ismételgetni, hogy "halálos vírus" meg hogy "az oltás mindent megold" stb.

Háborúzunk egymás ellen ahelyett, hogy a TÉNYEKET megnéznénk és hazugsággal vádoljuk egymást, ahelyett, hogy elgondolkodnánk azon, hogy mi is folyik itt valójában!

A legtöbb ellentmondás mégis maga a vírus körül van, a második legtöbb pedig az oltás körül

Önmagukat cáfolják meg napról-napra az állítólagos szakértők.

Felhozzuk Indiát és Izraelt, de a mai napig nem hallottunk ésszerű magyarázatot a történtekre.

Említünk viszonylag gyakori negativ hatásokat az oltásról, de erre sem hallani magyarázatot.

Nincs magyarázat arra, hogy hogy lehetett tömeges szennyezés bizonyos vakcinákban.

Miért lettek kitiltva bizonyos vakcinák negany országból?

Milyen oltás az, ahol nem egy szakértő orvos mondja meg, hogy melyiket kaphatod, hanem magad választod ki hasraütésre, hogy melyik kell.

Állítólag nem mind jó bárkinek, de ezt mégsem veszik figyelembe, azt kapod, amelyiket kéred.

Ráadásul előzetes vizsgálatok nélkül.

Na én erre mondom azt, hogy VESZÉLYES!

2021. nov. 14. 12:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!