Miért nem frissítik, aktualizálják a szakrendelők a rendelési időpontokat és az ellátó orvosokat a honlapjukon?
Nálunk van olyan szakrendelés ami heti háromszor fél nap van (más szakrendelések sincsenek minden nap)
Hiába nézem meg a szakrendelő honlapját, a rendelés nem akkor van és nem az az orvos rendel ami/aki fel van tüntetve.
Amikor időpontot kérek, akkor közlik, hogy, ja a doktornő/ doktor úr már több mint 1 éve nem rendel itt; arra a napra nem lehet időpontot kérni, mert aznap nincs rendelés, hogy a honlapon az van kiírva? Hát, nem frissítették....
Azért, mert nem fizetnek külön embert arra, hogy a honmlappal foglalkozzon, a többi embernek meg, aki az eü-ben dolgozik, pont van más dolga is.
Ha értesz hozzá, jelentkezz egy egészségügyi imtézménynél, hogy ingyen és bérmentve mindig aktualizálod a honlapot, biztos kapni fognak az alkalmon.
1-es
Akkor szedjék le. Minek van, ha hülyeség van rajta? Valaki csak megcsinálta azt a honlapot és gondolom nem a műtőorvos volt az. Annak lenne dolga karbantartani, akivel erre szerződést kötöttek.
Egyébként is csak "tájékoztató" jellegű, mert akkor kezdik a rendelést, amikor úri kedvük tartja. A szabikat meg ilyeneket se közölnek soha (régebben se), ha meg odaállítasz, kioktató hangon közlik, hogy de hát ott az ajtón a cetli, hogy a méltóságos úr most pénteken nem rendel, tegnap kitette, mikor hazament. Én meg mondtam nekik, hogy a konyhából nem látok el idáig. Főleg mostanság, amikor eleve telefonon kéne őket hívni. Bizonyára eredményes, ha nincs ott senki és én ezt nem tudhatom.
Érdekes módon egy csomó más dolog felkerül rá szinte naponta: jógaóra, csontkovács, szemüvegkészítés....
Szóval valaki csak frissíti, csak nem a fontos infókkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!