A Soproni Erzsébet Oktató kórház és pszichiátriai ellátó hely Milyen? Milyen véleményetek van és mivel telik ott egy nap?
Figyelt kérdés
10 nap múlva befekszem,ott fognak leállítani a frontin fogyasztásról.
Saját elhatàrozásom révén megyek be.
Évek óta Frontin függőséggel küzdök és mostmár véget akarok ennek vetni.
Egyedül lakom,itthon nem tudom csökkenteni és letenni,ami nem tudom miért van.
Ha esetleg valaki már volt ott,hogyan,mivel telik ott egy nap,úgy értem,amíg a frontinról leállok? Hogyan szokták a leállást segíteni?
2021. jan. 9. 15:32
1/4 Kérlek segíts !!! válasza:
Sajnos én ebben nemtudok segíteni. De megkérdezhetem hogy mi az a frontin? Még sosem hallottam róla.
2/4 anonim válasza:
Simán bent vagy és napról napra kevesebbet kapsz. Nincs közös tevékenység. Valószínű bent fogsz feküdni az ágyadon és szétcsesz az unalom. Esetleg még tv van. Meg ha tudsz valakivel beszélgetni a szobába akkor az még kikapcsolódás
3/4 A kérdező kommentje:
Az jó,imádok olvasni,angolt tanulni és Best beszélgetni.
Milyen technikával segítenek lejönni?
2021. jan. 15. 17:21
4/4 A kérdező kommentje:
1/3 neten mindent megtalàlsz!
2021. jan. 16. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!